12

пенчо

преди 6 години

До Фронто27 души не харесват демокрацията :D

11

Фронто

преди 6 години

Към онези с минусите(обикновено не се заглеждам,а внимание въобще не обръщам,но видяното този път е стряскащо)-пиша ,че сувернен трябва да бъде народът и да решава народът! Те `минуси` нащракали.Що за хора от 21 век са това? Към 4 петолъчки-мисля това за `краварите`го изяснихме-при краварите кравите дават по 45 литра мляко на ден,магазините са пълни с всякакви млечни продукти(и не само) и стандартът в страната е желан от огромен брой хора живеещи в други страни.Така е при краварите,при вас как е

10

Щирлиц

преди 6 години

Всяка държава трябва да има ядрено оръжие.Друг вариант е пълното му унищожаване.

9

****

преди 6 години

С.К. плю в сурата на краварите,като са заявили,че въпреки наложените санкции,С.К продължава с ядрената си програма,и няма да се откаже докато сащ са заплаха за тях.

8

Фронто

преди 6 години

Корея трябва да бъде една.И това трябва да бъде целта на всички които искрено са загрижени.Начинът по който се говори и деиства от другите страни някак си тихомълком избягва прякото поставяне на въпроса.А той е единствено възможния.Корея е един народ и трябва да бъде една държава.Какво управление? Как какво-каквото народът си избере,а щом избира имаме ДЕМОКРАЦИЯ!

7

Фронто

преди 6 години

До АнонименКАКВИ КРАВИ,БЕ МОМЧЕ? Твоята Северна Корея има един проблем. И той се нарича ЮЖНА КОРЕЯ! Не разбирате ли?Едната част от народ е сред най-развитите,най-богатите,най-уважаваните в света, а друга част ОТ СЪЩИЯ ТОЗИ НАРОД е неразвит,небогат,неуважаван.

6

Анонимен

преди 6 години

До Бежaнец ХaсaнАз като ти казвам че си психично болен ти не ми вярваш :)

5

Афуз Али

преди 6 години

И таз хубава работа! Северна корея да спре да произвежда ракети, а Америка да продължава да произвежда!Няма логика! Всички малки страни трябва да имат собствено оръжие,ако искат да не бъдат роби,а свободни хора! Така че Ким е прав и да продължава-той не е бил и не е агресор като САЩ и може да продължава да произвежда,за да вразуми някои самозабравили се.Те тръгнаха, ама се върнахаХАХАХА-гиди магарета на чужда кладня!

4

Анонимен

преди 6 години

До до 7Ти ако по това съдиш значи наистина си психично болен. В този сайт коментират главно разни червени *** които още бленуват мечтания комунизъм който никога няма да дойде. Така че ако ще 1000 плюса да имаш пак си оставаш един психично болен индивид който би трябвало да е затворен в психиатрия.

3

Анонимен

преди 6 години

До 3Такива като теб които живеят в някакъв си свой измислен свят сте ми много забавни особено рано сутрин.

2

Анонимен

преди 6 години

СК няма да спре понеже цялата и държавна система се крепи върху това да мразят САЩ. Ако това изечзне всичко рухва и няма да знаят какво да правят.

1

Кимчо

преди 6 години

Няма па!