7

Македоналдс

преди 6 години

Ял две години в Македоналдс. Станал 100 кила, хваща се на "диета", в която не яде в Македоналдс и избягва тестени храни и газирани напитки, ходи да тренира, не вади колата, за да отиде на 300 метра до магазина. Става 80 кила.Отива пак да яде в Македоналдс,а след две години пак е 100 кило и си вика "Брей, таз диета не работи. Аз повече диети няма да правя". И умира от високо кръвно на 34 :)

6

Анонимен

преди 6 години

Така само забавяш метаболизма и после като започнеш да се храниш нормално ще станеш 100 кила за един месец!

5

Я

преди 6 години

"Добрата новина обаче гласи: Интервалното гладуване може да повлияе благоприятно върху развитието на злокачествени тумори, пише 'Дойче веле'." По грешен начин звучи това, както и да се чете...Да сложа и аз едно многоточие

4

Анонимен

преди 6 години

Значи ако имаме рак с тази диета ще живеем с 12-15% повече от това, което ни остава ако бяхме само с рак. Статията наистина потвърждава, че белите мишки са най-умни на планетата, описано вече в "Пътеводител на галактическия стопаджия".

3

8

преди 6 години

карах го това нещо около 2 месеца - 1 ядене само вечер без качествени и количествени ограничения . Отначало е голям глад - организмът е свикнал да получава храна по три пъти на ден и си я иска. Трябва да се издържи десетина дни и после чувството на глад през деня изчезва и си пълен с енергия - определено на тялото му е добре така. Другото интересно нещо е, че макар че намалих двойно храната, почти не отслабнах за тия 60 дни - ще рече май яко преяждаме и се тровим излишно

2

Анонимен

преди 6 години

Точно с поемане на по-малко количество храна (което се случва когато отлагате хранене) може да се забави процесът на стареене. Има пряка връзка между количеството изядена храна и стареенето при мишки и при хора. Колкото повече храна поемаме толкова повеяе свободни радикали, които увреждат клетките ни и остаряваме. Ако започнете постепенно да разреждате храненията, ще се изумите колко малко всъщност ви трябва и колко пари и време се губи в плюскане, особено за хора работещи на стол.

1

Анонимен

преди 6 години

Скоро не бях чел толкова много суперлативи в една статия... то не беше "сензационно" , "шокиращо", "прочуто" ... ще повърна.