12

Додо Ташунко

преди 6 години

Драги Мирчо, не зная това. Моят имот се намира на Войводина могила и от 70 години насам ни лъжат от общината, че някой ден ще има канализация. Някога, но не сега. Може би внуците ще доживеят. Знам, че новопостроен жилищен блок, който е на по-малко от 1 км от центъра не могат да го въведат в експлоатация, поради този проблем. Мирчо, обади се в техническата служба на кметството по телефона и със сигурност ще ти дадат отговор. Бъди здрав!

11

дедо Ташунко

преди 6 години

До 1234. Момченце, недей да се пенявиш, защото ще остарееш преди да поумнееш. Сега да научиш нещо от мен. В Княжево има частична канализация само в центъра му. От минералната вода нагоре до "Черния кос" няма един линеен метър канализация. Всичко е на септични ями или заустване направо в реката. Вляво, вдясно по баирите е същата картинка. Село Княжево е от стотици години, казвало се е Евлия Челеби. Имам имот там и зная по-добре проблемите. Ти не само, че нищо не знаеш, но и това не знаеш...Къш!

10

Хейтър

преди 6 години

Писна ми от Владайските *** , вчера и миналата неделя заради тях пътувах 1 час от караулката до Княжево и защо КАТ нямат старата практика в петък да пускат 2 ленти навън и в неделя 2 ленти към София ?!?!?!

9

1234

преди 6 години

До дедо ТашункоКняжево има канализация, ***!

8

:)

преди 6 години

Гласуват за даскалицата на Тиквун, после правят протести и се чудят: Защо за София се харчат милиарди, а продължава да е тотална ***?Даскалето напролет ще ви направи билетите 2 лева и тогава от голфчета и други таралясници няма да можете да се разминете.

7

Birali

преди 6 години

Пак гласувайте за учителката

6

невидимите

преди 6 години

Да излезем на протест и в Модерно предградие. Имаме проблемите на Княжево- нямаме канализация, на повечето села - всеки ден сме без вода заради ремонти, нямаме улици, на Асеновград - струпване на роми с незаконни жилища и битова престъпност. И това в квартал на София със 70 годишна история. Браво на управляващите!

5

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден ще е така до победата,да видим как *** ще идват в София

4

дедо Ташунко

преди 6 години

В Княжево няма и канализация , за съжаление това е един от най-загубените квартали на голяма София. Иначе се намира между две красиви планини - Витоша и Люлин. Великата кметица Фандъкова едва ли знае, че Княжево няма канализация и подпочвените води вкарват всичко в Княжевската река.

3

Жоро

преди 6 години

Защото няма автобуси ...

2

катър

преди 6 години

нали сме конен народ,а боко ни направи ездачи на мулета

1

Анонимен

преди 6 години

А след като искат автобуси, защо яздят коне?