53

Анонимен

преди 6 години

"и кюфтета от агнешка кайма."Айде няма да казвам нищо, щом ви се услаждат, приемаме че са агнешки. :D

52

Анонимен

преди 6 години

"турция е сбирщина от чобани и сопаджии. Кой разумен човек ще остави цивилизацията и ще отиде там, сред камънаците им да гледа чобанските колиби?"От завист ще се пукнеш...ясно е, че не си обиколил доста места в българия! Или знаеш за ваще колиби, но нали трябва да си покажеш пcвинщината!

51

Анонимен

преди 6 години

турция е сбирщина от чобани и сопаджии. Кой разумен човек ще остави цивилизацията и ще отиде там, сред камънаците им да гледа чобанските колиби?

50

чайка

преди 6 години

Стига ревахте бе аман не ви омръзна да мрънкате морето ни калпаво мръсно обслужването кофти, о с рахме се от Ол инклузиво... Ми като не ви харесва не идвайте много ви здраве. Чисти места за плаж колкото искате имаме.

49

Анонимен

преди 6 години

туция е известна отдавна с омразата си към прогреса, подлостта, угодничеството, подмолното поведение, алчността, двуличието, лицемерието и ориенталщината си в най-лошия й вид. Нещо неясно?....От всичките неща които си изброил, че мрази Турция само прогреса си объркал. Иначе другото е ясно.

48

Анонимен

преди 6 години

"През 5-те години на кампанията по преименуването на българските турци жертвите (загиналите) са 29 души жена при атентата на гара Пловдив от 30 август 1984 г., 8 протестиращи (включително бебе) в периода на кампанията от 24 декември 1984 г. до 19 януари 1985 г., 7 души (включително 2 деца) при атентата на гара Буново, 3 осъдени на смърт през ноември 1988 г. и разстреляни, 9 протестиращи и войник в периода 19 27 май 1989 г."

47

Анонимен

преди 6 години

Няма по долно и пркажено племе от нас кривод3урлатите турци...Да, от сплеканочелите и късоврати и вонящи Аспарухови турци като теб няма.

46

Тъпак

преди 6 години

За да не ги изкарат терористи, затова не ходят в Турция. Ердоганчо прецака туризма. Следващия път няма да го изберат

45

Анонимен

преди 6 години

Кюфтета от агнешка кайма? :) Нашто агнешко има малко по-екзотичен вкус от турското, малко наподобява свинското, ама не се притеснявайте, от подправките е.

44

Анонимен

преди 6 години

туция е известна отдавна с омразата си към прогреса, подлостта, угодничеството, подмолното поведение, алчността, двуличието, лицемерието и ориенталщината си в най-лошия й вид. Нещо неясно?

43

Анонимен

преди 6 години

Всички тези терористи са подготвени от българската ДС за да "легитимират" и "оправдаят" пред световната общественост т.н. възродителен процес.

42

Хемингуей

преди 6 години

Селяните от гората да си лягат ние от морето имаме оборота да броим още.Който и да идва е добре дошъл.Стига пари да носи.Не като нашите "граждани" натоварен с по две хладилни чанти само за плаж или на палатка и барбекю и след неко *** и акита...

41

Анонимен

преди 6 години

"Вестникът препоръчва на читателите си да опитат по-специално пърленка, шопска салата и кюфтета от агнешка кайма."Чесновата пърленка е пръв приятел на кюфтето и картофките. A салатката върви с ракия, тука няма смисъл да се криете, никой няма да ви види. :D

40

Анонимен

преди 6 години

"През 1985 г. в Разградски окръг Хлебаровската диверсионна група взривява електропроводи и унищожава селскостопанска техника.През юни 1985 г. е извършен атентат със самоделно взривно устройство с часовников механизъм, взривено до спортна площадка.През лятото на 1985 г. има нов опит за саботаж с късо съединение в контактната мрежа край гара Карнобат."

39

Анонимен

преди 6 години

"Протурската терористична група Кърлежите запалва горски масиви и обществени сгради.На 22 май 1984 г. протурски терористи взривяват с 4,5 килограма тротил църквата в село Бенковски.През есента на 1984 г. е регистриран провален саботаж, целящ влакова катастрофа край гара Айтос.През 1985 г. избухва взрив в супермаркет в Бургас. Заподозрян като негов извършител е член на терористичната група, взривила вагона за майки с деца при Буново, но вината му не е доказана."

38

Социопат

преди 6 години

До ВладиВлади е ходил в някой хотел за 7$ на ден и иска да изяде и изпие по 120$ на ден.Много интилигентен тип :) И с богата фантазия ако не е ходил :)

37

турците са терористи

преди 6 години

"В периода 1984 1987 г., в хода на т.нар. Възродителен процес, в България са разкрити 42 нелегални протурски групи; извършени са терористични актове и саботажни акции."

36

Анонимен

преди 6 години

Има нужда от ремонт на инфраструктурата,пътищата,градините по цялото Черноморие.Северна България има голям потенциал за турзъм около Велико Търново,Арбанаси и Етъра,там природата е невероятна,само едни битови комплекси,с по-големи басейни да направят и с добра организация.

35

Анонимен

преди 6 години

Явно от заведението са им казали, че кюфтетата се правят от агнешко месо ахаххах

34

Black Death

преди 6 години

До RED ARMYАх колко жалко е да си червен продажник!