95

иха

преди 6 години

евала на коментиращите , голем смех пада

94

Анонимен

преди 6 години

От коментарите научих, че Земята е плоска.

93

Анонимен

преди 6 години

Руски военно-космически сили, мда , звучи много гордо! Нещо като Българско Министерство на Океаните! Само дето... ,умните се сещат какво.

92

ззз

преди 6 години

Някой ще ме подсети ли колко мегапиксела бяха камерите на Кюриосити?Щото се оказа, че камери за по 100хил. $ са трагично по-зле от камери на GSM , но поради безумната бюрограция нямало как да се подменят камерите с читави и той излетял с някакви антични отадъци.(проекта май се е разработвал над 10г. и каквото е било заложено в началото - това е.)С останалите уреди е същото положението, ама аре да не сме песимисти.По-добре ужасно скъпо "нещо" от колкото нищо.

91

seira

преди 6 години

ЗАЩО НИКОЙ НИЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА ЗА ВЕНЕРА И ОТКРИТИТЕ НА НЕЯ СЛЕДИ ОТ ЖИВОТ?!

90

Solar Power

преди 6 години

До АнонименЧе защо да не ползват ? Това е капитализъм. Американците са най-добрите практици в света. Защо да харчиш милярди на своя данъкоплатец ако можеш да постигнеш същото с 2-3 пъти по малко пари :)За тези неща се иска мислене. При американеца не се прави всичко и на всяка цена и само за воените. Това е основната разлика от Русия.

89

Анонимен

преди 6 години

американците от 2011 насам ползват Руските Космически сили за да изведат каквото и да било в Космоса - включително сателити.Не се подвеждайте, че някои тапири плюят по Русия. Ако всики, които обичат Русия се изплюят ще ги удавим американските прасета

88

рускиня до 94

преди 6 години

Твоя пост е подтвърждава епитета ц.ъ.р.в.у.л. Очаквам да посочиш български марсоход или някакво друго постижение на тех.мисъл. А относно *** - не всички са като жена ти .

87

Анонимен

преди 6 години

Те и руснаците имат марсоход ама много пушел сега му търсят по сухи въглища.(От Донбас)

86

Анонимен

преди 6 години

До рускиня да 92Я си вдигай хурвенския зaдниk и си отиваи в Русия.

85

Анонимен

преди 6 години

интересно защо ме изтрихте думата ц.ъ.р.в.у.л, но обиди от поста 92 остават нередактирани?

84

рускиня да 92

преди 6 години

"тъпите руснаци не могат да излезат от геостационарна орбита миличките :))) Иначе си имат военно космически сили пияната измеет" На база на какви постижения,написа всичко това? Да не би имаш с нещо да се похвалиш освен чушкопека и собственоръчно направена скара от ламарини? Жалък ***.

83

Анонимен

преди 6 години

До 89 кубрикДа, прав си. Снимката е от пустинята Атакама със съдействието на холивуд

82

Анонимен

преди 6 години

Мда коментарите са както винаги тип Балканска Трагедия в две части...

81

Анонимен

преди 6 години

А тъпите руснаци не могат да излезат от геостационарна орбита миличките :))) Иначе си имат военно космически сили пияната измеет :)))))))))))))

80

кубрик

преди 6 години

марс = аризона и фотошоп. за кинтите питайте цру, фбр и клинтъновата фондацийка.

79

Анонимен

преди 6 години

Марс марс ама малко бие на пустинята в аризона...

78

Стойчо Керевиза

преди 6 години

Орионците и сириусците генерират проекции на планети и звезди, които изглеждат на голямо разстояние. Всъщност илюминатите и масоните крият от хората, че над Земята има полусфера с радиус няколко хиляди километра, а самата Земя е плоска!1!1. Кемтрейлс имат за цел да пречат на любителите астрономи да видят купола!1!1111!!!. Затова и кацането на Луната е фалшиво!!! Луната е само проекция върху купола и не съществува!!! Всичко е измама, Слънцето също така е изкуствен източник на светлина!!11!

77

Анонимен

преди 6 години

Американците пак са крали документи и технологии от кабинета на космическия министър на Путин Сергей Рогозин, иначе няма как да стигнат до Марс.

76

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДо Анонимен - "Земята е плоска"Донякъде си прав, но не напълно. Земятае малко вдлъбната!--------Плосък е на баба ти задн.ка!От вулканите не изригва лава,а на баба ти пр.ъ.та!Не вярвайте на тези глупости от нета!Земята е с обла форма - кръгла,макар и не идеално кръгла,но е кръгла и не е куха.