77

Анонимен

преди 6 години

Тя поначало си е бясна. Желая и успешна борба с болестта!

76

Петя

преди 6 години

Туморите на гърдата се изследват за рецептори, за естроген и др. растежни хормони и фактори. Те се образуват от завишените хормони в кръвта. Месарската индустрия произвежда максимум плът с минимум храна за животните за минимум време. Това са естрогени в храната на птиците и др. растежни фактори. Рака на гърдата е изкуствено предизвикана ЕПИДЕМИЯ.

75

Анонимен

преди 6 години

Не подценявайте алтернативната маедицина и източната медицина (напр.китайската).

74

Anonymous

преди 6 години

Химиотерапията убива раковите клетки, но убива и здравите клетки, тя не е селективна.Т.е. целият организъм се интоксикира(отравя) и болните от рак умират.

73

Анонимен

преди 6 години

А колктото до това, че богатите не страдали от рак, страдат, но могат да си позволят добра диета, малко по-здравословен начин на живот, лични фитнес инструктори, но най-вече - редовни прегледи. Превенция и ранно диагностициране. Повечето форми на рак могат да бъдат излекувани, ако бъдат хванати навреме. Лошото е, че бедните хора, не могат да си позволят месечени прегледи и пълни изследвания.

72

Анонимен

преди 6 години

До аСЕвала причина, да живееш. За да може, да умреш и другите да си те спомнят с добро. Перфектното мислене. Ако някога реша да си направя феодална държава, ще те взема.

71

Анонимен

преди 6 години

Здравната ни система е толкова пропаднала, че и да си платиш под масата пак не помага, за това и вече като чета за бит доктор изобщо не мв трогва, даже им е малко боя

70

дълбок мислител

преди 6 години

...и накрая всички ще умрем...

69

Анонимен

преди 6 години

Други оперират само менискуси и пак са на игрището.

68

Иванов

преди 6 години

Моя близка нямаше шанса да се лекува в клиниките,в които Мая са я лекували.Успешно беше оперирана в Австрия,но и завидяха и се ядосаха българите.После лежа в българска болница,чакайки два месеца някой миропомазан чиновник да благоволи да разреши доставянето от чужбина на скъпо лекартво и чакайки умря от срив на имунната система.С нас,простосмъртните отношението на медицинските лица е като с трета категория хора.АНАТЕМА на Хайдукосто и четата му,до девето коляно!Те знаят защо.

67

аС

преди 6 години

Човек и добре да живие, умира....Нека, никой, това да не забравя! Какво е творил, какво е направил? Остават делата и нищо не се забравя, що е сторено на ползу Роду. Мислете за Родината си, бедни и най-вече богати! Как да не бъдете забравени с омерзение или во веки тачени !

66

Анонимен

преди 6 години

Добре, но в болните които не са манолова или водещата на съдебни са поставени в условия на ...идиотизъм, чакане за елементарни изследвания, забавяне, мотане, влачене и нулева подкрепа от никой, освен ако не се извадат пари под масата. Трагично е, но цялата система е такава. разбира те ли. стреса е еднакъв, а лечението не е, спрямо това кой си, какъв си и какви пари имаш ако си никой.

65

маке-ариец

преди 6 години

Стреса е най-големия убиец пичове, не храната...За това се бъзикайте по форумите но не се впрягайте на троловете и на другите нормални хора ;)

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65Арменския поп няма нищо общо с химията, нещо си се объркал...верно е, с химията нема нищо общо, но е царя на алхимията!и като такъв, е крайно време той и цялата му разбойническа ,престъпна и углавно- мародерска шайка, да изпие до дъно алхимичната субстанция който забъркаха, в търсене на "философският камък" и "безсмъртието"!

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 63Арменския поп няма нищо общо с химията, нещо си се объркал.

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 63Кой е арменския химик?

61

Анонимен

преди 6 години

да се готвят - арменският химик и цялата му престъпна шайка !

60

Мая

преди 6 години

Безплатните профилактични прегледи не са никаква грижа .Те са по-скоро да се търсят нови пациенти ...Отстранете истинските причини за болестите-стреса,вредните храни ,мръсния въздух...и дайте пари на хората като в държавите от ЕС,та да могат да водят по-качествен живот...стига мизерия,стига експлоатация...съсипахте си народа...иначе химио и лъче-безплатни...

59

Анонимен

преди 6 години

До за ракаРакът е болест за обикновените хора, "елитът" не боледува от рак...недей да лежиш на тази кълка !баш "богатите" го кове там, където най-малко очакват !

58

Анонимен

преди 6 години

оф... не е хубаво да коментирам, при такава диагноза, обаче да кажа все пак едно - когато прецакваш хората и ги "убиваш" със закони (дейно участие до 2007г в приемането на законите за чси и гпк -чл. 417, банков лобист 1 към този период), винаги идва момента, когато съдбата те прецаква ! лошото се връща ... винаги!