21

Анонимен

преди 6 години

Бомбата е заложена още през 1923, по време на Септемврийското въстание. И най-вероятно е виновен Гео Милев, защото е писал революционни стихове с които е създал условия за залагането на бомбата. И тогавашната прозорливост избухва в ръцете на пияницата Димов. Но той като умен и аналитичен мъж, веднага разкрива причината. Браво Нено, браво Димов. А бай Суджук управлява трети мандат. Защо е допуснал това? Кой му е пречил, Гео Милев или Ореха! И двамата, най-вероятно.

20

Ники до Кривондел

преди 6 години

Първата индустриална революция е текстилна. За да осигури повече вълна за промишлеността масово нивите се обръщат в пасища. Така много селяни останали без препитание- като нашите добруджанци. И тогава казвали "овцете изядоха хората"! Така сега червеногушите гъски ще изядат добруджанци!

19

Burzum

преди 6 години

Избиите гъските ,да живей ***....

18

Кривондел

преди 6 години

До номер 20Според вас какво е общото между Овцете на Томас Мор (началото на 16ти век) и индустриалната революция?

17

Ники

преди 6 години

За първата английска индустриална революция се казва "овцете изядоха хората". За този случай: "гъските изядоха добруджанци"!

16

Ники

преди 6 години

Истината е, че заитниците на птиците са екоекстремисти, по-опасни и от религиозните екстремисти! Те са готови да прогонят от Бг и последните останали тук! А всъщност работят с чужди пари за чужди интереси!

15

Анонимен

преди 6 години

няма лошо ,застройте всичко ,до няколко години ще се оправят пътищата към Гърция от Румъния и ще ви видя ще ми се да бяхме Турски вилает но и това ще стане след време

14

куката

преди 6 години

Този едва ли има смислен отговор на въпроса защо е станал министър! Бомбата заложена от тройната коалиция избухнала сега, ама пердаха го отнесоха невинните протестиращи! и ако не е Слънцето изгряло от Банкя да се намеси още дълго ще си протестират и ядат пердаха! Пита се в загадката къде са онези зелени крадци, разните му там белевци, сандювци, ковачевце и всякакви други ***, преброители на гущерчета! Те трябва да отнесат бухалките вместо да крънкат пари за всякакви глупости!

13

Анонимен

преди 6 години

БСП е харесвана от антибългарите!

12

чарли

преди 6 години

Русия дали не е в дъното на скандала ?

11

АУУУУ...

преди 6 години

ПАК ЛИ И НА ТЕБЕ ЛИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ТИ Е ВИНОВНА ВИДЯХТЕ ЧЕ БСП ЗАПОЧНА ДА БЪДЕ ХАРЕСВАНА ОТ МНОГО БЪЛГАРИ И РЕШИХТЕ КАК ДА СЕ ИЗКАРАТЕ "ГЕРОИ" ЗАКЪСНЯХТЕ ДА БЯХТЕ СЕ ВЪРНАЛИ ОЩЕ НАЗАД КОЛКО ГОДИНИ ВИ ТРЯБВА НА ГЕРБ ЧЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ Е ВИНОВНА ЗА ТОВА - БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ НЕУКИ ХОРА

10

Анонимен

преди 6 години

GOLYAMA ORGANIZACIA NA PROTESTITE--RAZDAVAT ZNAMENA I PLAKATI,KOITO STRUVAT PARI I TO MNOGO PARI.IMA RESHENIE NA EVROPEISKATA KOMISIA I PLASHTASH KATO POP I IZPALNYAVQASH NAREGDANIATA.

9

МИНИСТЪР ОТ ДСБ?

преди 6 години

Партията ДСБ отпадна от Парламента по волята на народа.ЗАТОВА Е СТРАННО КАК НЕНО ДИМОВ СТАНА МИНИСТЪР, ЧЛЕД КАТО Е ФУНКЦИОНЕР НА ДСБ.Някаква симбиоза има между ГЕРБ и ДСБ+???

8

Анонимен

преди 6 години

OSTAVKA POLUOLIGOFRENI! GODINATA E 2017 A NE 2006

7

Анонимен

преди 6 години

Екоминистърът обвини тройната коалиция за ситуацията--------------------------------------Хахах, добре пак че пияндето не е обвинило Тодор Живков! Хахахахаха, от 9 години герберасти и патриотари на власт, ама още Тройната коалиция им виновна! Димов, удари две водки ще ти мине

6

Невинен Некадърников

преди 6 години

На НЕКАДЪРНИЦИТЕ винаги други са им виновни!!!!!

5

щщд

преди 6 години

Ами говорете с хората бре,министре! Има и разумен изход ,онези хора да не са по-ниска категория от несебърци ?! Без бетон и тухли, но зелени ниви!

4

Анонимен

преди 6 години

А така давайте като на Слънчев бряг и сулю и пулю да строят и после да реват че няма кадри.

3

Анонимен

преди 6 години

Аз такива извинения не приемам... Много е лесно да се оправдае мързел и некомпетентност с грешки на другия.

2

Анонимен

преди 6 години

Спаителя /СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ / вече помага ! Защо ли мълчи , когато от нашия бюджет се плаща на осъдилите България за ИЗЦЕПКИТЕ на ,, министър" на МВР ЦВЪКИ .