10

Влади

преди 6 години

Два трола тук цвъкат ли, цвъкат. Дядовците им комунисти са продавали България на руснаците, а Македония -на Югославия. Че внуците ли ще са по-малки пом.ияри?

9

Анонимен

преди 6 години

Дреме ми за античките, дали ме мразят или не... Лошото е че тази твар все още получава медиен комфорт, за да говори от името на България.

8

Ей тоя недорасляк

преди 6 години

Как ли ще се оправдава след време,когато македонците влезат в обичайния си срил срещу нас. Ще изчакаме,докато съседите си постигнат целите и цвъкнат една натовска база на границата си с нас да ни пази от руската агресия.

7

Анонимен

преди 6 години

Мразят ни в червата. До такава степен че сигурно биха си хапнали бугарско печено. Изключително внимателно трябва да се пидхожда към тях. Най добре въобще да не. Тотална изолация.

6

Анонимен

преди 6 години

koko DePeraso

5

Васал

преди 6 години

Щом и това *** защитава договора значи има нещо гнило..

4

Гардеробиер надкин

преди 6 години

Абе, откъде го изровихте това ГЕРБаджийско нищожество и *** на банкянски дебели ***? Впрочем ТОЙ не беше ли личният гардеробиер на Надка Гаражната, която станала Нейнски и не си ли подлагаше до откат насрания *** на СДС? Срещу колко мангизи те купиха от СИК бе, нищожество Младенчо, и не се ли задави с тях? Или още искаш?

3

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че вече е кристално ясно какво всъщност се случва с този договор.... Само вижте хората, които изплуваха да коментират... Остава само Къдравата Сю и Игуан Остров да се изцепят до довечера и теорията ми ще се затвърди...

2

РадистА

преди 6 години

Николайчо мамин. Тате бил *** радист навремето в Дамаск и синчето по тази линия е специалист по арабски въпроси към ООН. Браво. Спокойно, Тръмп и там ще ви спре кранчето. Да плаща баба Меркел и френския геронтофил, щото те ги въдят такива недоразумения като Николайчо мамин.

1

Позор

преди 6 години

Това лице преди години организира среща у нас на тврористите от Сирия и американски дипломати по порачение на Х Клинтън.