14

Анонимен

преди 6 години

А Лесни и ЦЕКА срещу кого ще играят в Шампионската лига?

13

popa-94

преди 6 години

До Анонименaaa ti za mnogo 4ist li se ima6.....

12

сминдух енд чесън

преди 6 години

Бих изчакал да минат мачовете преди да се зарадвам

11

хехе

преди 6 години

Ей в чужбина съм ...и се радвам за Лудогорец ....радвам се че ще гледам български отобор в Лига Европа ......радвам се че като гледам резултатите в груповата фаза с колеги /немци ще се чете и името на български отбор !!! имам колеги които вече знаят Лудогорец !!!! за ЦСКА и Лефски ...не са и чували ...а и как ли то освен скандали фин.измами и гафове друго няма !Успех на Лудите нека ни зарадват !!!

10

Цецо

преди 6 години

Успех на лудогорци! :)

9

майорски

преди 6 години

срамно е като гледам всички тука които плюят по чужденците играещи в България ! Ами не виждате ли че в българското първенство нямаме повече от 10 футболисти - българи които да играят на нивото на поне един от Лудогорец !!!кой ще сравняваме :Миланов и Вутов с Вандерсон !!!??Чорбаджиййски с Пластун !!??? Марселино ....с кого, ского ..просто няма такъв интелегентен български играч !!!Анисе с Неделев !!???Нямаме български играчи ..не са ни виновни чужденците .... нямаме!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Дано да продължи все пак е единственият български отбор който продължава. Друг въпрос е, че като искаш да си на такова ниво не може само да лапaш, трябва и инвестиции защо не купиха някой като всяка година, а само един поляк и то след дъжд качулка.

7

маверик

преди 6 години

Калитковци

6

Анонимен

преди 6 години

Киро Гела ще изкара некоя кинта, играейки с незнайни отбори. Но от лакомия Гела сам си провали отбора. Събира мингиши от цял свят с цел да играе всяка година в ШЛ. Но не става. За България, за корумпираната БФФ от Гела, безкрайно удобна за него, този отбор бавно но сигурно убива родния футбол. С наемници, всичкото все едно дошло от Бангладеш, трудно се развива местен футбол. И град като Разград, на гъ//а на географията, незнаен и западнал. Добре, че поне домакините и чистачите са българи там.

5

Анонимен

преди 6 години

Тампере сигурно имаха нещо,защото са от благоденстваща и богата държава. Виж Зимбру от мизеруваща Молдова е по-голяма класа...

4

Анонимен

преди 6 години

Тук пере , там пере ....

3

батков

преди 6 години

те и в тампере немаха нищо, *** ни шибнаха яката вгазягата...

2

Анонимен

преди 6 години

МариамПОЛЕ - тия сигурно нямат и стадион и ритат насред ПОЛЕ-то.Сега Тиквено-Прасешко-Домузовските медии ще опищят небесата какъва световна сила е литовското отборче и какъв подвиг ще сътворят Домузите ако евентуално го отстранят.

1

Анонимен

преди 6 години

Какви разградчани, като в отбора има само един българин и той не особено чист.