28

Wlvrn

преди 6 години

Смотани бьлгари и в наща даржава ако почне да вали бомби ще се побаркате в коя даржава да избягате

27

Осман

преди 6 години

Като гледам коментарите на българите отново се убеждавам че по загубено и просто племе от тях няма.

26

Търсен от хайко маас

преди 6 години

педофилите и педерастите винаги са трогнати от подобни случки, които сами предизвикват.

25

Хахаха

преди 6 години

Бързо, ей сега заради малкия джихадист от пейката, бясната бабичка на Джихада ще приема още 500 хиляди "сирийски" "бежанци"!

24

До !!!

преди 6 години

А не колега...то Бялото не е сарай бе..то е Бяло домче, малка бяла спрегната къщурка!!! :-) за това не я виждат!!!:-)

23

!!!

преди 6 години

"Ердоган и семейството му се разхождат върху килими за 8 500 000 евро, в 1100 стаи в палат които се шири на 4 декара и само построяването му струва повече от 600 милиона евро."Тапията на сарая не е в Ердоган!!!А Белия сарай отвън океана където влизат от там в чужди територии виждаш ли и тях...Факта е, че "Турция вече НЕ се управлява от Белия сарай откъм океана! А от Сарай Анкара"! *** се от ЯД!

22

Анонимен

преди 6 години

"Правилно - трябва да изгоним всички бежанци в Турция за да може тя да се грижи за тях :-):-):-)добре се справят комшиите"Комшу Те искат в България...най-обичали патриотките Ви!!! :-) :-) :-) :-)

21

Циник

преди 6 години

Чичо му го изоставил??? Ъъъъ...чичо му не е ли от миролюбивата ...човешколюбива религия?Защо статията "акцентира" върху факта, че тарамбуката спи с уличните *** стии...а не акцентира върху хуманния чичо??? Поредния манипулативен , тенденциозен, булшит! Да ви напомня, че тарамбуката размазала 86 ЖЕНИ, ДЕЦА, И МЪЖЕ в Ница също е била сладко бебенце някога...

20

Анонимен

преди 6 години

Докато продължават всякакви да се представят за бежанци и да няма цедка, за исктинските, като това дете, няма да има подслон и храна.

19

Анонимен

преди 6 години

Ердоган и семейството му се разхождат върху килими за 8 500 000 евро, в 1100 стаи в палат които се шири на 4 декара и само построяването му струва повече от 600 милиона евро.Той се снима с детето на джихадиски главорез което беше "публикувало" измислено сърцераздирателно писмо в социални мрежи... а за истинските деца бежанци като това на снимката "мястото" е на улицата ....

18

вън от България

преди 6 години

Правилно - трябва да изгоним всички бежанци в Турция за да може тя да се грижи за тях :-):-):-)добре се справят комшиите

17

Анонимен

преди 6 години

ох, не знам, не знам

16

Анонимен

преди 6 години

Тука гонят семейство бежанци, а в турция се чудят как да помогнат. Цивилизационни разлики.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2 ПОЖЕЛАВАМ ТИ СЪДБАТА НА ДЕТЕТО! А М И Н

14

шматка

преди 6 години

Дете кученце певец фондация...Слъзливи турски сериали

13

Анадолски

преди 6 години

До 15Вярно е, че влизат много не нужни...но как да ги разбереш бе колега, на никой на челото му не пише какъв е!!! А, че заедно с тях вленаха и идилци пък за това хич да не говорим!

12

Анадолски

преди 6 години

До НесторКолега от одавна вече не влизат бежанци в страната, въпроса е, че някои не искат да стоят в лагерите, при положение, че там има училище за децата, храна, място за спане, валчер 100 лири, курсове по занаят, здравни служби...и т.н. Тези, които имат възможности излизат по квартири и си отварят работни места ок, но излизат и тези, които нямат възможност виж на тях се ядосвам! Прибират ги тези, които просят и ги пращат по лагерите, но в първата възможност пак излизат!

11

Анонимен

преди 6 години

Аз се трогнах откровено , а съм против бежанския наплив . Но има хора сирийци християни и деца сирийчета сирачета които са истински бежанци и на тях никой не помага . Наглите афганистанци, пакистанци плащат и успяват да се доберат на хранилка в Германия, а тези които наистина се нуждаят от защита не я получават . Този свят е сбъркан.

10

Анадолски

преди 6 години

Интересното за мен е защо не е останало в лагерите? Може и сам да е вленал в Турция, но да беше останал в лагер! Там щеше да има място да спи и храна и обучение! Значи много се връзват на акъла на някои, които излизат от лагерите и си търсят пътя другаде!!! Но не успява всеки! Момчето е настананено сега, дано не излене пак!

9

Нестор

преди 6 години

Мога да ви покажа колкото искате такива снимки , давам на едно *** 10 лева казвам му да легне до някое куче за снимка и ето имаме "бедстващо сирийче" и трябва да ги внасяме. Така работят НПО-тата на Зорош.