267

Афуз Али

преди 6 години

До КИН Кин, ти си елементарен.Натрапници са американците у нас.Какво е видял народа ни да ни помогнат?С,, Южен поток те ни върнаха 10 века назад!Скрийсе душице мизерна!

266

Анонимен

преди 6 години

Радев и Путин ги свущързва Решетников

265

Пян_Гъ

преди 6 години

Повечето българи имат (с право!) някакъв сантимент към Русия, която обаче не винаги е действала приятелски спрямо нас. Факт. Но заради духовната ни връзка и мащаба тя е "големият брат". И все пак "майката" сме ние, а не те. Четящите малко повечко знаят какво имам предвид. В момента отношенията ни не са много добри по обективни причини, свързани още с посещението на Виденов при Елцин. Само казвам - внимателно, "рода" сме, но не бързайте, защото се империя. Нека първо руснаците смекчат тона.

264

Chivars Pantev

преди 6 години

ХЕЙ БРЕ ХОРА, УГРАМОТЕТЕ СЕ И ДОБИЙТЕ ЗНАНИЯ ПО ИСТОРИЯ ЗА НАШИТЕ ДВА НАРОДА. НЕ ПРАВЕТЕ ЖАЛКИ ИЗКАЗВАНИЯ СМЕШНИ СТЕ. ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПОУКА И МЪДРОСТ.

263

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

Света щеше да обича Русия, ако Русия водеше яростна политика срещу мю(юлманите, а не да им строи джамии в Москва.... 80 % от българите защо харесват Русия? Защото ни е помогнала срещу турските талибани, както е помогнала и на другите балкански народи !

262

КИН

преди 6 години

Валодята да си прави дружбата с Ниновица и Льотчика. А нас обикновените хора да ни остави на мира. Нямаме нужда от такъв натрапник!

261

КИН

преди 6 години

Валодята да прави дружба с Ниновица и Льотчика. А нас обикновените хорица да ни остави на мира.

260

Зозо

преди 6 години

Някои руски коментари във форума са за прокурор.

259

Анонимен

преди 6 години

Другарю Кутев, по колко копейки вървят русофилите днес?

258

Анонимен

преди 6 години

Прави впечатление, че нашенските хибридни русофили са нечовешки антисемити. Това е така защото между нацист и комунист разлика няма. Чудя се обаче как *** им го позволяват, явно такава е инструкцията, да се разпространява националсоциализъм и фашизъм.

257

Анонимен

преди 6 години

Русофилските *** са живото доказатерлство за хибридната война на офицерът от КГБ Путин в България.

256

До Шарап/ова

преди 6 години

Да другарко хибрид Шарапова, били сме в Русия. За последно преди две години. Видях една кална Москва през Април, едни навъсени и угрижени хора, много мръсни и стари коли, отвратително обслужване и неземна бюрокрация навсякъде, лоша храна, мъртво пияни по пейки в късния следобед... Въобще сумрачна и нерадостна картинка. Свърших си работата и с огромно облекчение се прибрах в София.

255

по-полека

преди 6 години

До аутИ да викаш - все тая. Ако наричаш руски агенти всички, които обичат Русия няма как всички да изгониш, а и кой пък си ти...

254

аут

преди 6 години

ВЪН РУСКИТЕ АГЕНТИ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ - НАШЕНСКИТЕ *** ОТ БЪЛГАРИЯ !!!!!!!

253

Анонимен

преди 6 години

Германеца Александър 2 довел войски от 28 националности от тях я има 40% руснаци я не КАКВО Освобождение от русия еле пък днешнаТА дето НЯМА И 1 ЕДИН ЖИВ НА КОЙТО ПОНЕ ДЯДО МУ ДА Е О4АСТВАЛ В СЪБИТИЯТА-- да не говорим 4е войната запо4ва понеже турците за пореден път бият сърбите

252

ух

преди 6 години

До айде беЧул недочул, разбрал - недоразбрал - това си ти, а освен това наистина си лилипут духовен.

251

Шарап/ова

преди 6 години

Тука се повтарят едни мантри , заучени фрази без смисъл и тия дето ги повтарят даже не знам дали знаят някакви добри думи да кажат за когото и да било. Русия била това, била онова, не можела, не знаела, не искала, ***, джуджета......Тези, дегто го повтаряте това някога били ли сте в Русия ? някога чели ли сте нещо за Русия ? Гледали ли сте нещо за тази страна и за хората там ? Бедни духом, бедни на думи, бедни на емоции - в това ни превърнаха и продължават - стига да се дадем.

250

%

преди 6 години

До .....ОСТАНАЛИТЕ 99$...Какво означава този долар ?Или за % става въпрос. Ако е второто, първо се ограмоти, а после изказвай мнение.

249

Анонимен

преди 6 години

народите може би ама с тебе крадливо кгб джидже нищо добро не ни свързва

248

Запознат

преди 6 години

Ваньо Танов го отровиха руските мафиоти заради Акцизните складове.51000 от фирмите у нас са руски. Не плащат Акцизи и данъци. Лукойл е специален случай.ИЗЕДНИЦИ.