10

Ddd

преди 6 години

А как е при нас корумпирани прокурори, съдий, следователи, правят си каквото поискат и никой не може да им каже нищо, защото са "независима власт".

9

Анонимен

преди 6 години

За Качински няма какво да го разпитват, там всичко е ясно-Путин заповяда да свалят Президентския самолет. Не случайно все още не са предали на поляците останките на самолета и бавят разследването.Руските стерви ще си признаят толкова,колкото за самолета свален в Украйна.

8

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Поляците са майстори при мътенето на водата още от времето на социализма,на който видяха сметката. Сега това правят в ЕС. Нека го правят и на ЕС да видят сметката,защото той им беше тогава учителя и си спомняте Ружичка, лъва Валенса и пр .Така е ,,Вола рие,но всичкото на гърба му пада,,

7

до Анонимен

преди 6 години

Водата в Европа мъти алчността.

6

Анонимен

преди 6 години

Кой мъти водата в Европа?

5

huu

преди 6 години

Да Ви дадат един Качински, да вземе цялата власт в България и да сте доволни тогава.

4

Анонимен

преди 6 години

Ще напиша пак, че тоя е същото пуделче като родното мутре. Подскачат около Меркел и Юнкер и са готови да продадат държавите си, само заради едното селфи.

3

Анонимен

преди 6 години

А как мина разпита на Туск във връзка с катастрофата край Смоленск?

2

Опа

преди 6 години

Поляците са най-продажното племе в Европа. Навремето станаха католици и се обърнаха срещу славяните. Не знаят кои са и чии интереси следват.

1

Хм

преди 6 години

Проблемът на ЕС е че започна да се изражда в нещо подобно на бившия СССР!С бюрокрация и идеология,само че вместо "Цялата власт на Съветите"-"Цялата власт на Брюксел".Всеки който се противопостави по някакъв начин бива заклеймен!Познато,а?Естествено,това няма как да не предизвиква недоволство,но реакциите не винаги са правилни,а просто бунт.ЕС е добро нещо,само по себе си,но просто трябва да се върне към корените си на икономически съюз,да престане да тъпче националното и да се налага за всичко!