26

Гост

преди 5 години

Четох,четох и никъде не открих отговор на думите на Десислава Николова

25

Гост+

преди 6 години

Какво нахалство!

24

Mariec

преди 6 години

Цялата приватизация и бонови книжки беше умишлен грабеж много добре режисиран.нарочно обедня народа,продаде си боновете вместо да е акциинер,изкупиха се предприятията и се унищожиха без държавата да задължи собствдниците да ги развиват.икономиката отиде в други държави,а ние станахме техни консуматори без производство.

23

Тато из Правец

преди 6 години

Част от големият грабеж на моите хора...

22

ГРАЖДАНИН

преди 6 години

ВСЕ ЕДНО ОТ УМРЯЛ ПИСМО ДА ПОЛУЧИТЕ...

21

Анонимен

преди 6 години

а държавата задължила ли е предприятията да пращат информация на своите акционери за това къде могат да получат информация за своята собственост в предприятието,и тъй като те не са заинтересовани да го правят,понеже така всичко си остава за тях,поне трябва да има държавен орган на който да предоставят тази информация и от там всеки един акционер да получи информация при запитване.Да да ама не.

20

олег

преди 6 години

Много грозни коментари има! Такива *** си заслужават да си седят бедни и гладни и да лапат мухите! Не само, че са безполезни, но и дават акъл на хората да не си търсят парите и да лапат мухите и те!

19

Анонимен

преди 6 години

А колко от "приватизираните" предприятия умряха?

18

Анонимен

преди 6 години

95-та или шеста бях дете. Доларът стана 60 лв. Казах на наш'те да купуват бътзо. Не ме чуха. Бил съм дете, не съм разбирал, имало фалшиви. Имаше. Да. Но можеха да купят от ДСК с каквато комисионна им искат. Баба си купи акции от Химко. Казах й - недей. Купи си от "Захарни заводи. " Логиката ми беше, че дори всичко да се срине - хората ще ядат сладко. Вярна детска логика, нали? Отговор: "Не ми се ходи до Пловдив." Ходихме и на събрание в Химко. Нищо не променихме с тия две акции. :(

17

байхейс

преди 6 години

как не ви е срам гадове нещастни !!!!!първо отлагаха прижатизацията до 1996 та да могат мутрите и евреите да се нагушат хубаво после раздадаха тези боножи книжки и приватизационните фондове ги обраха от хората като обещаваха 40% доходностпосле тези приватизационни фондове бяха източени от същите мутри и евреи и обявиха фалит хората както винаги получиха на геврека дупката сега когато вече не остана кво да се краде някой евреин се е присетил да окраде и това което до сега не беше окрадено

16

Анонимен

преди 6 години

Некои има ли спомен някое правителство след 89 да не е крало и лъгало- ктб,фондове,магистрали,бтк,кремиковци,заменки,гори,плажове,национален дълг,индустриални предприятия,енергота,тецове,вик,земи,сгради,банки,армия,кредитни милионери.ембарго,опрощаване на милиарди,загуба на нац. Авоари и др... Смях,смях,та чак трагично

15

анонимен

преди 6 години

Имам акции от масовата приватизация. Много хора ги продадоха, но аз ги пазя. Докато съществуваше фонда ходих няколко пъти и питах, но ми отговаряха, че няма печалба. Сега ще опитам пак, но не се надявам на нищо. Живеем в най-мафиотската държава!

14

Продълж. на №15

преди 6 години

Дадена е и информация за адресите и телефоните на холдингите, ще можете да позвъните и да попитате каквото ви интересува.Другото, което научих от други публикации в мрежата е, че е най-сигурно да купувате и продавате такива акции чрез инвестиционен посредник, но първо трябва да проверите дали той е лицензиран.Услугата, която ще ви направи този посредник струвала 10-15 лв.Ако знаете как, можете сами да изтъргувате на борсата акциите, които ви се полагат въз основа на боновите ви книжки.Успех!

13

Открих как!

преди 6 години

Напишете в Гугъл следното: Приватизационни фондове, преобразувани в холдингиТака ще попаднете на материал, качен в сайта "Моите пари". В този материал ще видите списък на старите названия на приватизационните фондове и срещу всяко от тях - новото название. Като кликнете върху него, ще се отвори подробна информация за този холдинг. Важното е това, че се дава информация каква е цената на една акция днес.И в трите холдинга, в които аз имам акции, печалба в последните години не е имало.Продълж..

12

Олег

преди 6 години

Имам чувството, че преди 97-*** година в масовия българин няма никакъв спомен. Но за сметка на това има мнение за целия свят и за всички.Случайно да знаете, че при Костов се вдигнаха пенсиите от около 5$ няколко ПЪТИ в доларово изражение?Ама не ви е изгодно да помните. Случайно Иван Костов не го е свалял никой от власт, просто защото нямаше желание.Затова им трябваше Мадриското човече, което да излезе, че е по-Костов от Костов, а то отвътре - хоп Доган и Сергей!

11

Олег

преди 6 години

До Анонименforum.moitepari.bg за финансови въпроси вместо само да се гледа пасивно телевизия може да се задават активно въпроси.

10

Олег

преди 6 години

Ауу какви сте тъпиии! Масовата ориватизация е по времето на Жан Виденов през 95-та година!!! Реализира я изцяло БСП!Хайде спрете с Костов, че като гледам колко мозък имате си заслужавате държавата на 100%, аи тя Вас!

9

BG IZMET

преди 6 години

NALI TOVA BESHE CELTA>>>>DA ZASPIM NIE ZA DA IMATE VIE

8

Анонимен

преди 6 години

Откъде да научим как е възможно да проверяваме дали боновите ни книжкиносят някакви дивиденти?През първите една-две години взехме по 10-20 лв от холдинг и после не знам какво стана. Офисът, където даваха информация, го затвориха!

7

Анонимен

преди 6 години

Бинго!!!Трябва да почерпиш!!!!:-)))