110

Анонимен

преди 6 години

Явно кучето е било агресивно, затова не са сложили веднага писмото в джоба и пистолета в ръката му. Можели са да убият и кучето, но не им е било наредено. Ситуацията се е объркала.

109

Анонимен

преди 6 години

Какъв късмет, точно покрай трупа да мине клептоман, бивш военен, който прибира всичко което му попадне, и кучето го познавало, та го е допуснало до трупа, самозастрелян в сърцето.

108

Анонимен

преди 6 години

А каква порода е кучето?

107

Анонимен

преди 6 години

74г. е ранна възраст за деменция, но-случва се.Що бивши "оръженосци" се избиха барабар със семействата си, на този поне не са му гръмнали кучето, щото не може да говори, нали.

106

месара

преди 6 години

ясно е вече как полицията да разкрива неразкритите " самоубийства и липсващите доказателства " , просто ще правят обиски на всички над 70г. !

105

Анонимен

преди 6 години

Били знаели къде е оръжието от първия ден, ама виждате ли, понеже много уважавали частната собственост и правата на гражданите и искали всичко да е законно и по правилата, та влезли чак на десетия ден... Това обяснение само на мен ли му звучи като съшито с бели конци? По-безумно оправдание едва ли може да се измисли точно от нашата полиция, на която въобще, ама никак не й пука нито за собствеността нито за правата на гражданите.

104

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 118Да, бе, платили! Намерили са някой изкукуригал, на когото да лепнат прибирането на оръжието. Сигурно ако го питат нищо няма да може да обясни. Такива старци колкото щеш - златна мина за всяко разследване.

103

Анонимен

преди 6 години

Знаех си, че ще намерят оръжието при обстоятелства потвърждаващи версията им за самоубийство. Единствено се изненадвам, че оръжието не го намери някой санитар в моргата в някой заден джоб на панталона на жертвата - можеха да обяснят, че при първия оглед не са забелязали стърчащия от джоба пистолет.

102

питанка

преди 6 години

До колко дни да очакваме самопризнания в ефир от самоубиеца ?

101

Жорко

преди 6 години

Това ми напомня за нещо, което беше публикувано из съдебните анали навремето: "смърта е настъпила в следствие на удар с ***, твърд предмет - локомотив"...

100

Анонимен

преди 6 години

Да бе,намерил цигарите на друго място и на тях имало надпис с трите имена и ЕГН,хахаха!Натъкмистиката всичко оправи,не се съмнявайте,хаха!

99

Анонимен

преди 6 години

До ha ha haРАЗСРОЧЕНО СЛЕДСТВИЕ.............................

98

бизнесмен

преди 6 години

Имал навика да прибира всичко.Е какво да очаква обществото от търтеи работещи за полиция и военни. Това са навици,които не се отучават.Ушев и Шапкаря две безмозъчни те винаги прибират всичко ,каквото могат. Добре ,че трупа не е прибрал и затворил в буркани за зимата. Гнус,гнус военна подминаваща убит човек и го обира Това се нарича мародерство.Къде сте шапкари мръсни мародери в шапки.

97

1бивш военен, гранич

преди 6 години

войски,74 г. На него ВСИЧКо му е пределно ясно:съгласил се е да понесе отговорност; НИКАКВА,заЩОТО ОЩЕ априори Е КЛАСИФИЦИРАН КАТО вещоман.много ВЪПРОСИ:-ОТПЕЧАТЪЦИ, ПОЗНАВАТ ЛИ ГО РАЗХОЖДАЩИТЕ КУЧЕТА?нО ЩЕ КАЖАТ- НЕ Е С УМА СИ.ОСТАВАТ умствено нормалните;2.СЪПРУГАТА идентифицира ли ПОЧЕРКА? 3.БРАТЪТ Тони, който категорично отрече Данаил да има да връща или да е давал заеми, КАКВО казва за писмото, в което Данаил пише,че ИМА ДА ВРЪЩА 45 000 лв.на брат си Тони, взети преди седмица?И се самоуб

96

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости, човекът! Това да посегнеш на живота си, трябва голямо отчаяние да те е обзело!

95

гилза на метър

преди 6 години

До художникатърпение де, всичко необходимо ще открият в следващата серия, някой друг клошар е отнесъл нагара, поради липса на пари в портфейла, остави нещо и за другата седмица на епидемията

94

www

преди 6 години

Като си спомня Чочо в Перник как се самоуби, си мисля, че и по този случай всичко е ясно. Държавата поръчва екзекуцията на непослушен човек, екзекуцията се извършва и накрая се натопява беден човек за нещо в съучастничество със самоубиеца. В случая - клошар бил прибрал оръжието.

93

Анонимен

преди 6 години

А какво предвижда НК за мародерство

92

ha ha ha

преди 6 години

А писмото на "самоубиеца" в задния му джоб странно защо е намерено едва на втория ден, и то в Съдебна медицина, а не на място веднага?За него каква версия ще ни поднесете - че едва на втория ден ли е станало видимо?

91

адвокат

преди 6 години

"конституцията регламентира, че частната собственост е неприкосновена и затова трябвало всичко да стане законно."Това е тотален брътвеж. Наказателнопроцесуалния кодекс предвижда, ако има достатъчно данни да се предполага, че определено лице държи предмети свързани с текущо дело/разследване, претърсване и изземване се извършват веднага и неотложно. Едва след това се издава решение от съответния районен съд за потвърждаване на следственото действие.Колко нагло лъжат народа в очите...