28

аз

преди 6 години

Ей *** Тита има много пари и любовници, а вие живеете с малко пари и ви лъжат всички политици ,а вие се занимавате с големите силикони на туркинята Тита

27

човека с тайните

преди 6 години

До Ноу мърситочно порастналите мъже, разбират че каквото и да си говорим в един момент ти трябва просто жена с големи цици. ;)

26

Чичо Манчо

преди 6 години

Въпрос на радио Ереван: Защо на Преслава ѝ са толкова бели зъбИте?Отговор: От бялото сладко! :))))

25

Обиден ценител

преди 6 години

Докато не си покаже гърдите без бански, нищо няма да коментирам!

24

Весо Сексоала

преди 6 години

Тита?? По-скоро Цица!!!

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен:D:D:D

22

Анонимен

преди 6 години

Личи си че циците са й естествени. Доста хубава гледка, признавам, а и кой нормален мъж не би харесал това? Иначе ако трябва да се говори за музика, "продуцент" и тн, нито може да пее, нито Криско е точният вариант ако може, за я продуцира, *** и половина е той!

21

фрунзе

преди 6 години

Моля, не бъркайте бюст с виме...

20

Ноу мърси

преди 6 години

Бюстът й определено е естествен, защото е увиснал!Няма как големи естествени гърди да са с кръгла и стегната форма като силиконовите, дори и да става въпрос за 18 годишно момиче!Въпросът обаче е друг - само някакви загубеняци и онанисти, които никога не са били с жена, могат да се прехласват по една жена, само заради гърдите й...Една жена е много повече от голям бюст, стегнат *** и красиво лице...Ама ще порастнете, ще разберете!

19

Гошу

преди 6 години

До ЦенителАбсолютно съгласен на 100% съм с теб. Натурални са си отвсякъде. Виждал съм толкова много модели силиконови гърди (съвсем отблизо и съм ги тествал ) - някой по-успешни, други не толкова, дето са направо като купички, но тези тук са природна даденост. Само че дамата е на 18, на 30 и след едно раждане ще не ще ще сложи силикон, защото иначе тези големи гърди като увиснат и става страшно.

18

селски вълнения

преди 6 години

Простотията на Титу събра още повече погледи. Айде обратно на къра.

17

Ценител

преди 6 години

Като виден познавач на женските гърди, притежаващ солиден опит, мога да изкажа мнение, че формите на младата дама са натурални. А каките и лелите само могат да завиждат. :)

16

До 8 - лупи

преди 6 години

Не беше ли "Аз съм малка пеперудка и летя от цвят на цвят ... Искам оСте, оСте!"? Пък накрая захапа "На т'слата дръжката" ...

15

Анонимен

преди 6 години

със широкоъгълния може да ти натраи и един метър цица!

14

До 13

преди 6 години

Дават я по ТВ канал "Агро", гледай предаването "Семена в браздата"!

13

С едни гърди напред!

преди 6 години

И все пак е на 18 г. - крехко агънце. И Цеца Величкович, когато беше на 18 г. първо пълнеше очите, а после започна да пълни и залите на своите концерти.

12

Анонимен

преди 6 години

това Д.риско сестра му ли е, че не разбрах? Лейбъл с една изпълнителка на 18, нашумяла без песен, с една снимка по цуци... Бат'Дрисък на колко ли още сайта е платил да кажат, че има "лейбъл" w.t.f.? че даже и едно кроасанче в него... мъкаааа

11

Анонимен

преди 6 години

Това плажа на Рапонги ли е?

10

gkgk

преди 6 години

Печени чушки :)))))))

9

Анонимен

преди 6 години

Секси като кукла,евалла бе коте.