18

Анонимен

преди 6 години

До попаосвен това са първенци по парникови газове и потребление на ресурси.Един средностатистически американец произвежда повече метан от стадо австралийски овце, хаби ядене за едно африканско племе, а само колко бензин гори да вози 300 килограмовото си тяло до супермаркета

17

попа

преди 6 години

тоест от САЩ:1.създадохда и подкрепят ИД 2.неспазване договореностите за намаляване на вредни емисии и замърсяването

16

Случаен

преди 6 години

Природни явления е имало и ще има. Сега за всяко нещо ахкаме и охкаме. Ниски температури, високи температури, наводнения, земетресения и т. н. Някога хората са ги приемали нормално. Страх от природата винаги ще има, това е нормално. Сега телевизиите всяват ужас в хората. Страшното е , че се създаде ИД от някой хора, за да държат в подчинение народите от цял свят! Най-страшното е, че от тези някой хора спасение няма!!

15

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата заплаха е незадоволеното его и стремежът да се изживяваш като бог и да командваш съдбите на другите. От там следва жаждата за власт и пари, които да позволят заробването на другите живи същества и експлоатирането на всички земни ресурси до безкрайност, защото егото никога не може да се засити. Светът е в ръцете на няколко хиляди души, които за съжаление са по-лошата част от човечеството, останалото е следствие на тяхната жестокост и омраза към по-слабите в стадото.

14

Анонимен

преди 6 години

Светът се страхува най-много от алчни и прости политици. Всичко друго е следствие, а не причина.

13

муспи

преди 6 години

На тази световна мафия, която държи Парите, Правителствата и Армиите на света никой не споменава името?! А тя си е пуснала и това весникарско шоу за да посочи ИД и Климата. ИД е създаден от тази мафия, свеовното еврейство, за тяхните пъклени цели. Една средно силна държава, не САЩ или Русия, а примерно Полша, може да отиде и я унищожи за един ден без да дава жертви, но това жалко ИД е под еврейски похлупак - Армиите, Правителствата и най вече Парите са тяхни!

12

Анонимен

преди 6 години

Моралният упадък е следствие и резултат на т.н. западни ценности.

11

Анонимен

преди 6 години

Най- голямата заплаха е Русия. Ако унищожим Русия ,няма да има нито кибератаки, нито Ислямска държава, нито корейски ракети, нито руски атомни бомби, нито войни ,Мадуро, Куба, руска мафия и т.н.

10

Stefko88

преди 6 години

и после ми разправят тъпизми , че видиш ли аз съм бил нетолерантен-расист и те хората заради отношението ми към тях и отказа да ги приема се радикализирали.... Те у тях още са откачили защо трябва да ги приемам аз в своя дом ?!?!?!?!

9

реалист

преди 6 години

Най - голямата заплаха на света е моралния упадък. От там произлизат всиките ни проблеми.

8

Анонимен

преди 6 години

bravo 6 kaza im go tochno

7

Анонимен

преди 6 години

И какво точно е заплашващото в климатичните промени. Или просто трябва да свържем климатичните промени с ИД в едно заглавие, за да ни се внуши че климатичните промени са страшни. Земята е имала периоди на затопляне в древността, когато температурите са били значително по-високи и динозаври са живели в днешните полярни области. Ако температурата се вдигне и някои зони станат прекалено топли и се наводнят, то други зони на север ще станат обитаеми - така че, нищо страшно. Не плашете хората!

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2абе за можене - може, ама от ФАЩ не дават....

5

Анонимен

преди 6 години

И двете са пряко следствие на действията на ФАЩ и наглосаксонската алчност

4

Анонимен

преди 6 години

Аз знам едно, Боко Тиквата е най-голямата заплаха за България!

3

1

преди 6 години

Хайде да махнем климатичните промени. Климатични промени винаги е имало, и винаги ще има. В момента учените спорят до каква степен те се дължат на човешка намеса :)

2

Анонимен

преди 6 години

Целия свят не може да се оправи с една "Ислямска държава", пък била най-голямата заплаха за света. Смешна работа.

1

Бау

преди 6 години

А онази *** Тръмп разправя, че било измама ... Откачена дядка. Дано го махнат, че курса на долара не спира да пада. Сасипа ги...