63

ПатоАнатом

преди 6 години

След авояжа при Ердоган на БОКо му кърпиха задния "менискус"! Сега, след "цуни-гунито" с македонския комунист на шиптарска служба Зайо, БОКо ще го лекуват от шиптарски трипер в напреднал стадии!

62

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Антибългарите са в...шок,побеснели са от злоба.Значението на този договор е равносилно на присъединяването на Княжество България към Източна Румелия и за това...напълно ги разбирам.

61

1

преди 6 години

До Симитлийскио кмет-e па тогава да се вземат.

60

Симитлийскио кмет

преди 6 години

Ама те македонските и българските комунисти тая вечер и ръце ли са си пискали! Не ми стигаха клиентите от София, ами сега и от Скопие ще требва да ги работим!

59

Чужденеца

преди 6 години

Продажена мутра ББ ,това е българска земя с българско население.какво предателството само.

58

smej

преди 6 години

Да не се караме. До *** България има кучещка колиба Македония. Къщата на двора е Гърция. Просто и пасторално.

57

Gost

преди 6 години

Браво Борисов !!! Историята ще те помни като истински Българин !!! Чест и слава !!!

56

Анонимен

преди 6 години

До ODESSAЯ си вземи свръхдозата и не давай акъл ...

55

Анонимен

преди 6 години

Голям срам! Признахме историята на Македония. Бойко трябва да си ходи, достатъчно бели направи на България.

54

Ще бъдем оптимисти

преди 6 години

Добросъседство и приятелство - OK, ама на никой не пожелавам да чуе на живо "бугри-татари" гарнирано с най-тлъсти храчки и крясъци....

53

Анонимен

преди 6 години

До БългаринКакъв Българин си ти бре, путинско-сръбска мижитурка? Марш да плачеш при Решетников!

52

Навални

преди 6 години

Хайде сега...изкарахте папата еретик, а комунистите ангели на ...,,Светлото бъдеще",,,!!!! Сладури са болшевиките. Все друг им е виновен..Я САЩ, Япония, Ю. Корея,Австралия,Н. Зеландия, Чили, Перу, Аржентина, Бразилия...Та спрете се малко и се образовайте. Икономика се прави с грамотни хора, а не с руски ботуши.Разберете го най -сетне! Аман от ,,новатори"-откриватели.

51

Анонимен

преди 6 години

Две марионетки ги накарали да си стиснат ръцете за пред хората. Борисов говори отново за метро,магистрали и пр.станции,но не казва че 1/3 от българският народ измря или емигрира. Никога в българската история не е имало подобно обезкървяване на нашата нация.Провинцията е заприличала на лунен пейзаж,а хората просто ги няма. Аз съм от малък град който преди 27 години беше 15000 души, а сега е 7000.

50

Българин

преди 6 години

Бойко най-отговорно ти казвам, че си мишка и послушко - сам обижда така другите но ето че сега ти идва наказанието- мишка си и послушко - служиш не на България а на външната политика на Сащ

49

Фронто

преди 6 години

Към Днес точка БГ , вие защо пишете на `македонски`? Няма `гоце`! Християнското,кръщелното,Българското име е ГЕОРГИ Както няма `даме`-Дамян е името Медия сте и сте длъжни да бъдете грамотни,а и коректни

48

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Баце, ти лъжеш.До социализма българина беше като Гого от Голо бърдо. Неграмотни ,обути със свински *** и повечето боси, облечени в шаечени дрехи-без ризи и бельо,всички пътища бяха,,чурне-зиме кални, а лете прашни,пиеха вода от кладенци и реките-ядяха царевичин хляб със совань лук..... и въшки,вашди и бълхи,че шиите им бяпа шарени като с червена маниста......Ти продължи с болестите; краста,малария,туберкулоза...... Не те е срам!

47

Gost

преди 6 години

Браво на Борисов и Заев !!! Заедно в ЕС и НАТО завинаги !!!

46

tiko

преди 6 години

А Боко каза ли на Зайко Бойко на кое место сме в Европа по заплати и колко след Македония по пенсии?

45

Анонимен

преди 6 години

До ODESSA-НИКОГА!!!

44

ойпой

преди 6 години

Ми сега Путин ще каже че азбуката е измислена в Белград , хаха