23

11

преди 6 години

Той ако не каже това няма какво да каже. Лъже защото е .....

22

анонимко

преди 6 години

До АнонименБи следвало да и плаща осигуровките за 45 дни болничен,преди раждането и да и пази мястото,за след майчинството.

21

Анонимен

преди 6 години

До 17 Стаматда не си бг работодател ?

20

Анонимен

преди 6 години

До 20 АнонименС кой народ ? Софиа не е народа ...

19

Анонимен

преди 6 години

Работодателя бил лош човек... ок.Работниците - също лъжат и крадат.Лекари, съдии, прокурори, политици, полицаи, чиновници, кметове... всички лъжат и крадат.Разбирате ли, че целият ни народ не става за нищо, а не само определени групи, съсловия или браншове ?Всеки плюе другите, а искаме хубава България.... няма как да стане с този народ!

18

Фактолог

преди 6 години

"Ако прокуратурата докаже думите ѝ, бившият ѝ работодател Стоян ще бъде обвинен в измама и може да получи до 6 г. затвор."ЯСНО, щом е "ако" и "може", значи това ще е поредния случай, заметен под килимчето! Защото прокуратурата "няма да", нито "той ще"!

17

Анонимен

преди 6 години

Защо плюете държавата?!Държавата е отражение на собствения си народ.Станете първо вие нормални и държавата ще се оправи.Държавата сте всички вие.Защо само се оправдавате и мрънкате за всичко?Не е ли нормално първо всеки да помисли за себе си добре, а чак после да чака помощ от държавата.Първо нека семейството да я подкрепи.А и май психиатър ще е нужен за жената...?

16

Стамат

преди 6 години

До 14 Мен лично не ми се връзва цялата работа с измамата. Защо да я лъже, като няма той да плаща майчинските? Къде му е печалбата от цялата работа. Да, съгласен съм, може да е *** някакъв, но... някак си ми се струва странно.

15

Анонимен

преди 6 години

Ето на - виждате ли? Това е лицето на българския "бизнес"! Това е същия този бизнес, който сега се опитва да ни вземе и класовете за прослужено време, за да му работим безплатно!!!Ще му позволим ли??? Роби ли сме???

14

Анонимен

преди 6 години

Не казвам нищо срещу тази жена, не мога да си позволя да я съдя, даже й съчувствам, че е изпаднала в това безнадеждно състояние, което е показателно, че държавата е изоставила напълно на произвола на съдбата болните и социално слаби хора. Това е в драстично противоречие с всякакви конвенции по правата на човека, антихуманно отношение и какво прави България в ЕС, умът ми не го побира!! Но - като знае, че не може да се грижи за себе си и в каква държава живее, защо ражда дете, за да го направи и него нещастно и което няма никаква вина че се е родило при нещастни обстоятелства! Това вече е безот

13

Анонимен

преди 6 години

Хвала на такива шефове!!! С такива хора ще вървим напред!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Някой написа че не била читава добре така да е но в читавите държави нечитавите хора получават помощ от дъжавата дали е психологическа или друга но със сигурност я получават затова хората бягат в читавите държави Така че изводът е пак само един Държавата ни не е читавата хората са изнервени не живеят спокойно работят под стрес и не получават адекватна помощ - пример спират едно лекарство за Епилептици защото е скъпо Швейцария ни го за по-малка сума а от тук се изнася за повече пари

11

До Анонимен

преди 6 години

Защо си мислиш че на друго място детето ще е най-добре?

10

справедливост

преди 6 години

Заради такива работодатели сме с отрицателен демографски прираст! Да му скъсат г.за държавните структури! Не знаел , не разбрал, не видял. Сега да му обяснят с една подобаваща глоба от 10 млн.

9

Анонимен

преди 6 години

Ама абстрахирайте се от майката, не се поставяйте на нейно място и се замислете какво бъдеще има детето й, ако й го върнат! Тя вече е изоставила и по-голямото си дете, няма пари, няма и акъл, за да ги изкара...Моля ви, не й връщайте детето!

8

Този е нагъл

преди 6 години

Да, да, повярвахме на шефа, но на куково лято

7

Анонимен

преди 6 години

Това не е за само за нея, има пречки за раждане на млади хора механизмът без средства е мъртва битка за увеличаване на нацията .

6

Анонимен

преди 6 години

Затова, мили деца, ходете редовно на училище и си учете уроците, и си отваряйте очите на четири, за да не станете като тази майка, която не може да си гледа децата!

5

Анонимен

преди 6 години

Някой да обясни какво печели работодателят ако не излезе в майчинство при него или губи ако излезе ,разбрахме че осигурявал на помалко.

4

Анонимен

преди 6 години

Тая история, колкото повече се разплита, толкова повече се убеждавам, че тая жена съвсем не е читава. Зарежете я нея, дайте й детето на някой, който ще го обича и ще се грижи за него от сърце, и ще му осигури добро бъдеще, което очевидно родната му майка не може по ред причини, най-вече от глупост.