9

Анонимен

преди 6 години

САЩ и ЕС са в икономическа,финансова,политическа ,конституционна кризи и като следствие и социални кризи! Обама и Тръмп са американските Горбачов и Елцин,!През гугъла: 1."Правда о развале СССР: как Горбачев послал Ельцина в Беловежскую Пущу (полная версия)" 2. "Это не покажут ТВ. Страшный заговор и обман. Предателей раскрыла Умалатова."

8

Анонимен

преди 6 години

TRYMP E SLAB PREZIDENT NEE DOBRE RABOTATA

7

Анонимен

преди 6 години

Липсата на ясни критерии при избор на екип води до хаос и уволнения!

6

Анонимен

преди 6 години

До СтажантътПърво русият клоун назначи цялата си фамилия на държавна работа, но дори и тя го подведе и сътвори немалко гафове. Назначавайки някого и уволнявайки го след десетина дни говори, че изобщо не го бива в подбора на хора! В крайна сметка е един бездарен клоун и не става за президент!

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9И с още по-големи букви да пишеш, това не променя факта, че в момента Америка има един от най-слабите си и най-некадърни президенти. Дори Бойко на неговия фон изпъква с някои предимства!

4

хм

преди 6 години

Основната разлика с Елцин е че Тръмп никога не е бил политик. Докато Елцин беше стара и капризна номенклатура.

3

Стажантът

преди 6 години

е защо, Тръмп ги разбира тези неща с уволненията. В крайна сметка това е неговия екип и има право да работи според предствите. А и е нормална, след като не е бил досега политика, да му трябва време да се ориентира в екипа си. Така че нормално, нищо особено. Медиите да имат близалка....

2

Анонимен

преди 6 години

"няма връзка с реалността" .... напротив има абсолютна представа и е единственият президент който не се потопи в корумпираното блато както направиха много преди него. Дано успее да направи нещо защото без никакви съмнения борбата е на живот и смърт.

1

Анонимен

преди 6 години

Абе какви логики и обяснения търсите? Тръмп е просто психопат и няма връзка с реалността. В два часа може да има 3 различни мнения по един и същ въпрос и да обвини 4 диши, че му пречат... На крива ракета....