58

Мнение

преди 6 години

А, историческо.Историческо беше чевстването на 129 г.БСП на Бузлуджа.Нали та ? Така е.И Корделка е с това мнение.

57

Анонимен

преди 6 години

Борисов е посрещнат преди час по скопските улици с много Суджуци от населението

56

Анонимен

преди 6 години

Гарантирано от Герб ще видите какво чудо ще е пак ни използват ама ние сме найвници е до кога

55

Анонимен

преди 6 години

ще има ли македонска наденица и Суджуции бре какво казва договора

54

7

преди 6 години

По темата национални предатели бол: Гошо Тарабата, Жабата, Съсела, нахилената пеперуда З., Мазника...

53

Анонимен

преди 6 години

Сега ще ни надуват главите един месец с Бойко обединител и какво чудо е станало!

52

юбералес

преди 6 години

До окупаторВ бившата гръцка казарма, която ти наричаш концлагер ''Кръсто поле'' в края на 1941г. имаше 1490 души.Постепенно ги освобождаваха и през 1942 останаха 480, през 1943 - 125, през 1944- 35. Нямаше нито един убит или ранен или умрял от болест. Задържаните бяха партизани, воюващи за СССР против България.

51

Анонимен

преди 6 години

До юбералес Да бе 70% --дрън ,дрън ярина ...

50

Анонимен

преди 6 години

До Васо Хилядите герои ,загинаха измамени ,защитавайки интересите на Германия . А нашите свидни жерти мислеха, че загиват за свойте братя.Именно германското командване и Маккензи не разреши на българската армия да превземе опразненият Солун . И нямаше да има Балкански фронт, и нямаше къде да акостират англичани и французи .Та и сега сме откъм страната на момата .

49

юбералес

преди 6 години

До Анонимен 4470% от войниците и 90% от офицерите в българския окупационен корпус в Македония бяха момчета родени в Македония. Така че омраза нямаше. Омраза нямаше и към немските войници в България. Омразата беше внушаване впоследствие с постоянна пропаганда.

48

Анонимен

преди 6 години

Поредното унижение на България в стил -Гарантирано от ГЕРП.,,Договор ,,който пръв го чете посланика на САЩ .Съкън, да не са сгрешили нещо предателите .

47

Васо

преди 6 години

Днес към "Сталин, Тито, Димитров" може да добавим и БорисоФ. Той довършва започнатото от първите трима. В няколко листа хартия изгоряха жертвите от Илинден, Балканска война, Междусъюзническа война, Първа световна война. Хиляди загинали български герои, срещу едно патупване по рамото, помилване по тлавичката. Ама и достойния Президент бивш воин странно мълчи. Опозицията също. Излиза, че цялата политическа класа е в услуга някому. Ха, честито.

46

Радев

преди 6 години

Не е национален предател и не участва в антибългарски мероприятия. Той си е на мястото,а пожарникарят- дето НЕ МУ Е МЯСТОТО.

45

Анонимен

преди 6 години

Историческото е, че първо беше одобрен от Козяк .Търтела от Банкя първо там доприпка .Другото е демагогия и лъжи, типични за демокрацията -

44

До 50

преди 6 години

Точно така.САЩ затягат примката около Русия,като ни бутат да помагаме на Сърбия и Македония за ЕС и НАТО.Така биха лишили руснаците от приятелски настроени хора на балканите и биха си разположили военни бази на целия балкански полуостров.Не случайно конгресмените бяха у нас на раздумка с премиера и между другото и да го натиснат за 40-годишните бракми Ф16.А той ги будалка колко хубаво е вече у нас и гастарбайтерите се завръщали,направо ще се избият за билети по летищата.Срамувам се от този преми

43

Тато из Правец

преди 6 години

Искате да кажете ,че другарят Борисов е на посещение в Скопска област ?

42

Анонимен

преди 6 години

Много шум за нищо.Народ,който десетилетия е облъчван с фалшива история,присвояваща си всичко наше,изведнъж с един договор да се обърне на 180 градуса?Абсурд!Дори тази сутрин по ТВ една репортерка каза,че 100 човека в Македония са я убеждавали,че ние сме им откраднали езика и всичките ни исторически личности,които честваме били техни.Зомбиран народ,който няма да приеме някакъв си договор,който не ги устройва.Но ние сме им нужни за членството в ЕС,затова сега ни се мазнят.

41

Я, па Я

преди 6 години

До АнонименНе са станали за 1 ден. А за около 30 г. и то с много репресии и кютек. С измислени в Белград учебници и с набиване на канчетата от детската градина. Със забрана на всичко българско и даже на думата българи. Затова сърбоманите измислиха "татари" по руски почин та да не се споменава въобще думата българи, даже и с негативен смисъл. На семейно ниво те си знаят какви са, не си мисли, че не знаят. Сръбската ръка там е много силна но ще я счупим, както в Хърватска, Босна и Черна гора.

40

Реалист

преди 6 години

Борисов е номер 1. А къде е смешният *** Радефф - в девета глуха, никой не го бръсне за слива.

39

ГРИГОРИОС ПАЛАМАС

преди 6 години

ГЪРЦИЯ ДА СЕ НАМЕСИ И ДА СИ ВЪРНЕ ФИРОМ...ФИРОМ Е ИЗКОННА ГРЪЦКА АНТИЧНА МАЙЧИНА ЗЕМЯ. === ПЕЛАГОНЕИА И ПАЙОНИА !@