21

bnt

преди 6 години

Да му се дадат мнооого болнични... Да се оправи човека... А и колко е хубаво сутрин като пуснеш телевизора да знаеш,че няма да видиш лустросания Иво...

20

Г'н Никодимов,

преди 6 години

Не оставяйте "на спокойствие" разследването, дано ги хванат, защото трябва да Ви платят медицинско лечение, рехабилитация, поне на година аудиометрия, защото понякога загубата на слуха става и от изкривена носна преграда... а сложният механизъм на ушните костици, очния нерв, кости по лицето: поне в следващите 2-3 години трябва постоянни прегледи на очи, нос, уши.Непременно трябва да ПЛАЩАТ тези немислещи, на ниско ниво при'мати.( явно трябва да са в КЛЕТКА).

19

Нико Иводимов

преди 6 години

КОй за каквото е учил бе. Хората не сме еднакви. Аз имам късметада съм част от журналистическта каста и се възползвах от това. Какво толкова?

18

до Анонимен 20

преди 6 години

Външния вид много пъти лъже. Не знаем каква е истината и затова по добре да пишем неща които могат да се окажат глупости. Имах съученик в средното който мязаше на 100 % ***. В съседния клас имаше една негова бивша съученичка, като видя как се отнасяме с него ми каза, че си е съвсем нормално момче и е просто по свит. Оказа се едно прекрасно и страхотно момче и до ден днешен сме приятели, човек в истинския смисъл на думата, който не е лъскав но на когото винаги можеш да разчиташ.

17

Анонимен

преди 6 години

Готов е за политиката като Росен Петров и Бареков и други герои на труда.

16

Анонимен

преди 6 години

Всички журналисти трябва да ходят с бурки, забрадки и шалвари.

15

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Абе важното е семеринга да е здрав и да държи..............

14

Анонимен

преди 6 години

Журналист ли е бой и пак ще му е малко! Тия носят вина за 29 годишния преход заедно с политиците, че и повее от тях

13

Анонимен

преди 6 години

да бяха били оня мушморок от сутрешния блок на нова, а не пича дето е точен.

12

Анонимен

преди 6 години

по коя клинична пътека го държаха тоя тарикат цяла седмица във ВМА за 2 шамара, че да знаем и ние раята?! За операция те изритват на 3-тия ден ! Изобщо не личи да има белези по лицето, че е бит. Да престане да си лакира ноктите и да се прави на голяма работа и няма да го бият, какво ни занимавате още с него?

11

Цанко

преди 6 години

За какво са го били боклукчиите, и те сигора се питат! За туй, на такива непотребни жители на Бьлгария 10 години затвор да им дадат след това всички ще се сьобразяват и помислят дали може да удрат беззащитни хора!

10

Анонимен

преди 6 години

Растящият на пeди дЖурналист... За един разбит нос. Такова обгрижване, такова лакейство от лекарите... Гнус ме е!

9

Анонимен

преди 6 години

откровено казано все ми е едно дали е исписан или не !

8

2

преди 6 години

Ще има ли втора серия?

7

Анонимен

преди 6 години

Това място е ,,спецефично",като Спартакус навремето.

6

До ако знаехме!

преди 6 години

А ти искаш пак да се върнат червените ли.Само не с лафа че ,,те не са си отивали".Ако се върне онова време ще забранят интернет ,като,,вражеско влияние и чуждопоклонничество И който не е съгласен на Московска 5. Старите знаем и помним. Това че ни излъгаха е друг въпрос ,но дано никога не се върнат,в оня им вид и ред.

5

Ей

преди 6 години

Дали е казал на полицайте истината какво е търсил на това място?

4

Ако знаехте

преди 6 години

Вие не сте червени но властта е

3

Докторе..

преди 6 години

До д-р ИсняТо пък щото едно време не тътрехме торби със суджуци при докторите?

2

д-р Исня

преди 6 години

"професионалното и приятелско отношение"Некой друг, шлосер примерно, да се похвали с такова отношение (без 2 бона за лист найлон и пластмасов нахуйник) ? Или всички трябва да сме *** и дупитати?