21

Анонимен

преди 6 години

Много си е добре паметника, нека така да си стои. Съвсем точно показва каква беше разрухарта след управлението на БКП. През последните 30 години 2/3 от времето управлява БСП. Ако искаха можеха да си я позлатят чинията. Ко се дървят сега?

20

Явор

преди 6 години

И още стотици войнишки паметници.........Салмонела сякаш е забравила чие дело е събарянето на мемориала на 1 и 6 пехотен. полк.

19

ист

преди 6 години

Константинов,ако на мястото на чинията беше издигнат 30 метров счупен кръст, негодници ли ще са тези които не го поддържат и не са го разрушили. То между сърт и чук и счупен кръст няма разлика.Преди да пишеш първо мисли ако можеш.

18

varg

преди 6 години

Едно от престъпленията на демокрацията за които давност няма да има.

17

Реалист

преди 6 години

Ама и надписите къртят.Работници, работнички от вси страни, сплотете се! Още от ВОСР Ленин мечтае сациализма да победи в целия свят , за да няма с кого да им сравняваме мизерията.България сега е съвсем друга. Само за година се строи повечи от Живков за 45г.Българи напуснали преди години не могат да я познаят.Да , има и много бедни.Но така е по справедливо.На всеки му според способностите,а не на всички по малко.

16

Анонимен

преди 6 години

Тя целата държава е в разруха вие се кахърите за една съборетина!

15

Алабалапортокала

преди 6 години

Ай сиктер.Всеки има право да е такъв,какъвто иска.И на мен не ми харесва какъв си,но това не те променя.Така,че дишай и кютай без да пречиш на другите.

14

ДО 9

преди 6 години

Не става. Пътят е зает от камиони, които легално обезлесяват напълно парка Централен Балкан. А през зимата е непроходимо. Освен това има много маймуни на клонката , които искат да печелят и всичко ще е на загуба.

13

анонимен

преди 6 години

И така тихом-мълком , комунистите до 1989 година станаха социалисти и празнуват на Бузлуджа , където празнуваха комунистите изедници . Нямат срама , дебелооки са , нагли и нахални . Защо станаха от комунисти на социалисти ? Все едно не са същите от преди 1989 година . Ай сиктер !!!

12

Анонимен

преди 6 години

Изглежда като избирателите си, пред умирачка...

11

Велосипедист

преди 6 години

Евала на комунистите, че правят събора на Бузлуджа. Казанлъшката кметица усети ледения полъх на собствената си партия и реши да им се подмаже, като им асфалтира дупките към чинията. Така ние колоездачите сме облагодетелствани с добро трасе за изкачване и спускане.

10

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

Ще се ремонтира тя, ама не се знае кой ще го направи. Засега от ГЕРБ правят сметки колко може да се открадне от ремонта. Ако е рентабилно, ше го направи държавата,т.е ГЕРБ, ако не е рентабилно - ще го дадат на БСП.

9

Анонимен

преди 6 години

БСП има премного бизнесмени. Да дарят малко от откраднатото и да помогнат малко. Ама даване даване.. ех трудна работа.Взимането му е мамата.

8

Анонимен

преди 6 години

ДА СЕ РЕМОНТИРА.ЩЕ ИДВАТ ТУРИСТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ, ЗА ТЯХ ТОВА Е МНОГО ЛЮБОПИТНО.ЗА ЕДНА ГОДИНА РЕМОНТЪТ ЩЕ СЕ ИЗПЛАТИ ОТ ПРИХОДИТЕ И ЧИНИЯТА ЩЕ НОСИ СОЛИДНА ПЕЧАЛБА.

7

Анонимен

преди 6 години

Плонди, защо в събота бе, ние мислехме да ходим в неделя.

6

Анонимен

преди 6 години

Странджа, СДС свършиха тази работа. Те превърнаха цялата ни държава в кен еф и накрая заслужено се оттекоха в канализацията, където им е мястото.

5

Анонимен

преди 6 години

Няма лоша реклама...............................ИМА! РЕКЛАМАТА НА СУДЖУЦИ.КОЙТО Я ВИДИ И СИ СПОМНЯ ЗА ЕДНИ ДРУГИ СУДЖУЦИ.А ТОВА Е НЕПРИЯТНО ЗА ВОЖДА.И сега на производителите на суджуци е забранено да правят реклама на продукцията си.

4

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Превърнаха чинията в кенеf... - а искат държавата да управляват...

3

Анонимен

преди 6 години

Събират пари от членската маса и си правят ремонт в името на държавата. Всяка събота доброволци да ходят и да чистят. Дайте да дадем всеки знае.

2

Анонимен

преди 6 години

27 години вече цяла България е в разруха.