23

темерут

преди 6 години

До така е 21: След Борисов все по-рядко се сещаме за Виденов...

22

василка

преди 6 години

без пари почти се дадоха златните концесии, най-ниска цена в света, да се разтрогнат договорите,не ми хвалете драгалевеца, той подари балкан и банката, много властниципродадоха българия, дано поне от децата или внуците им се вземе заграбеното, плачедържавата за национализация на подареното.

21

Lannister

преди 6 години

До Така е'Земи кажи нещо и за ликвидационните комитети на костов като ще говориш за него. После за министрите му и накрая можеш да завършиш с тва колко комисионни налапа за всичките години. Като ще говорим, дай да видим и другата страна на медала?

20

Така е

преди 6 години

До СатаНАТО 9 Жан Виденов ще остане в историята като най мразения човек , фалирал държавата.Кутия цигори 650лв., тоалетно гърне от 30 000 за няма месец стана 50 000лв. Пенсията 8 долара, 17 банки фалирали, спестяванията на хората изчезнали.Изгонен с камъни. След него дойде "лошия" Костов и възроди държавата.

19

Анонимен

преди 6 години

Да си събират, че малко остана. Скоро може да ги подарят на някой различен от руснак да ги ограбва, както златните мини ги подариха. Тук някои смятат, че руснаците са ни ограбвали, както са ги подковали. Малко се лъжете. Защото не сте виждали, понеже още сте със жълто около устата. И кое точно ни ограбиха?

18

Анонимен

преди 6 години

Ко ? Не ...

17

читател

преди 6 години

До Пазете кристалитеДнес си пропуснал хапчетата, или си ги сбъркал с живи камъчета...

16

Анонимен

преди 6 години

Скъпоценните и полускъпоценните камъни,намерени по нашите земи,са национална собственост и не трябва да се позволява тяхното събиране, и изнасяне извън страната.В Хърватия наша, млада двойка бе арестувана и прекара в ареста няколко дни,задето си бе взела от плажа само една мида,която се оказала"рядка".България не бива да се превръща в разграден двор,стига ни,дето СССР ни граби 5- години.

15

Анонимен

преди 6 години

Баааг у ! къв тоа клондаик ба ? кой ша купува тоа каманяк ?

14

Аз

преди 6 години

Браво! Професионален начин за правене на туристическа реклама.

13

/./

преди 6 години

До НаивенПо добре да не пишеш нищо, след като си неграмотен. Човека е прав. Дори най обикновените образувания в пещерите, като сталактити, сталакмити и сталактони, също са живи и растат. За теб са камъни, но за други не са. Както и коралите - за теб пак са камъни, нали?

12

Анонимен

преди 6 години

Аааа не, мерси! Я че си търкам билетчета, мене камънье ми не требват. Дося мое да съм набутал 3 бързи заема по 200 лв., ама и пичиеля - ейго(в)на вчера ударих кьоравото за 5 кинта :)

11

Наивен

преди 6 години

Днес, нямате ли политика IP-та като на този 11 "Пазете кристалите.... " да се блокират! Човека е неадекватен, нуждае се от лекарска помощ, но защо и ние да му четем глупостите. Време е за промяна и за вас.

10

Пазете кристалите

преди 6 години

Всеки камък е уникат и струва скъпо ползват се като защитни..Не бив а д а с е облъчват със камери скенери ..много вредни са обемно проникващи скенери маскирани като уж енерго икономични лампи..Всички кристали са живи същества. Много скъпи и защитни за земята с а галенит,сфалерит,пирит,кварц,халкопирит,гипс...Убиването на гипсови кристали за производствот е гипс се води тежко престъпление.

9

СатаНАТО™

преди 6 години

СДС беше на власт година и половина, БСП - 5 години.Всичко се разруши и разграби по времето на Луканов, Димитър Попов, Беров и после Жан Виденов.

8

Анонимен

преди 6 години

Завряният зет с неговата масова приватизация много били направи, много градове, села и индустрия разби. Досега само Филчев имаше смелостта да го подпука и го изкараха луд, явно Сотир се пази да не го изкарат луд!

7

Анонимен

преди 6 години

...а и разни астроложки като почнат : този камък - за любов,този за пари,този - против свекървата.........пазар да искаш !

6

до 5

преди 6 години

като ги надробят,излъскат,пробият...що герданчета и пръстенчета ще станат от тях.пазар ще се намери, нали показахте къде са.

5

Анонимен

преди 6 години

Това са полускъпоценни камъни,не струващи много!За тях пазар няма!

4

Живяла

преди 6 години

Баща ми работеше там 1986-1992г много ясно помня,че беше събрал доста полускъпоценни камъни.Но по скоро от страст към колекциониране отколкото за продожба,след като се махнахме си останаха там.