14

До МОМО

преди 6 години

По-добре ПОЛИЦИЯ от колкото старото SECURITY POLICE. Звучи като охрана която иска да е полиция. Да си призная не съм виждал в никоя друга държава SECURITY POLICE.

13

Момо

преди 6 години

И те ли ще са с надписи POLICE и GENDARMERIE?

12

Гледка

преди 6 години

Ще трябва да се присъеденя към общото мнение. Униформите са много зле. Никаква визия. Живея в чужбина от 15г и само ще ви дам един пример. Няма да забравя 4 полицай до Айфеловата кула, стегнати, бръснати, като фотомодели. Вдъхват респект от всякъде. При разминаване миришеха на скъп парфюм. Прибирам се в БГ-страхотна гледка, чичета на 50г, увиснали и брадясали с някакви измачкани униформи. Първо си помислих че са пазачи на паркинг ... без коментар.Толкова сме зле че се чудя на мазохистите който още живеят в държавата цирк.

11

Петко

преди 6 години

А нов акъл и ново възпитание когда?

10

Някой

преди 6 години

До. 7. Когато тези които си изброил/а започнат НАИСТИНА да мислят за хората Народа може и да си промени мнението. Всички които сте изброили са държавни служители.... демек да служат на народа а те го мародерстват по всички възможни начини. Не им мисля злото но да се замислят.....

9

Анонимен

преди 6 години

Всеки път когато видя бг полицай и как е облечен се чудя да плача или да се смея.Всичко си стои от комунистическо още,много сме назад

8

рес еоод

преди 6 години

До Анонименнякой виждал ли е беден полицай

7

ЦОНЬО

преди 6 години

нека одат голи

6

МВРто

преди 6 години

И пак ли на английски ще пише POLICE, а на кирилица няма да има надпис ПОЛИЦИЯ на униформите? Ние в България ли живеем или в САЩ?

5

някой

преди 6 години

Скапан народ сме.Мразим си полицията,армията,учителите,лекарите...Нищо,че на мен не ми е добре,важното е на Вуте да му е зле....тази поговорка няма аналог по света...Уникални сме .Силни,умни и неповторими сме криейки се зад клавиатурите.

4

Ивчо

преди 6 години

много дървени философи бе.Без да плюете и мразите можете ли да живеете. Обречена държава сме с народ с тскова отвратително мислене.Турски заптии мечтаете да ви загряват вратовете мсй.

3

мвр

преди 6 години

нов бардак със стари к..ви.суджук с дрехи и след това коли и апартаменти.всичко е законно.

2

Анонимен

преди 6 години

Служителите на реда отдавна са си "избили" неизплатените суми по един или друг начин. Не ги упреквам в случая. Ще има шиб...та държава да ми дава пари за дрехи, обувки и т.н. години наред, ми, самият факт, че не го право дава разрешение на обикновените служутели на ниско ниво да се корумпират! Един вид-НЯМА, оправяйте се?! Е, има две възможности-или да ги отделят тези пари от семейството си, или...... да се оправят сами - хора, имащи власт, с репресивни функции?! Кого заблуждаваме?!

1

НЯМА ПРОБЛЕМ

преди 6 години

Не видях нищо за чорапи , *** и превръзки (дамски) ?И всъщност коя Фирма ще пере ?