20

Анонимен

преди 6 години

ЕС се командва от германия. Меркел покани арабелите и *** в Европа, без да пита никой. Немците искат те да командват света, както през Втората световна и го постигнаха без война. Но няма да я бъде тая. Има Китай, има Русия, ако искаме да сме добре, трябва да се съюзим с тях и да напуснем Четвъртия Райх.

19

Българина

преди 6 години

Германия поготвя закони с които държавата да спре покупката от китайци на ключови ЧАСТНИ преприятия.хайде сега от брюксел да ми обяснят това по чии правила на ес е и защо няма процедура срещу германия? Защото нас тука ни накараха да продадем всичко на всички само не и на нас си!!

18

анонимен

преди 6 години

Брюксел кога ще открие процедура срещу Ангела Меркел, че покани всички араби и половината африканци в Европа, без да попита другите европейски държави искат ли това?!

17

БАБА БУНА

преди 6 години

НАЙ ДОБРЕ ДА ПРОВЕРЯТ, ТЕ КАК СА СЪС СУДЖУКА,НИЕ СМЕ ДОБРЕ И СЕ РАЗВИВАМЕ С ГОЛЕМИ ТЕМПОВЕ,КАКТО ПРИ СОЦИАЛИЗЪМА.

16

Абе,

преди 6 години

Тази имислена формация ЕС, скоро сама ще се разпадне. Постоянните заплахи и санкции,които налагат на свои членки ще развият кълбото на желаещите да напуснат. На държавите започна да им писва да им извиват ръцете...ЕС е обречен в този си вид и с поведението на безумните си лидери.

15

Анонимен

преди 6 години

Малелеле, соршоидиника е осмърдял яко, чак не се диша !

14

Анонимен

преди 6 години

Полша е 100 процента зависима икономика. Големите фирми на нейна територия са предимно немски. Заплатите в Полша са 300 евра в провинцията,и 800 в столицата.Цените са по-високи от западните. Единствения сериозен доход са парите от 10те милиона гурбетчии,които не са избягали от сладък живот.

13

Анонимен

преди 6 години

Защо сградата на Европийския парламент е копие но Вавилонскат кула?И знаете ли какво е Вавилонска кула?Мерси.

12

Симо

преди 6 години

Полша е голяма страна. И при соца не се даваха на руснаците. Знам времето на Ярузелски- една седмица никой не излезе да пазарува. Има да ги гоним като заплати, пенсии, икономика. Четворката от Вишеград ще се задейства. Те не са *** като нас

11

Обективен

преди 6 години

Съчувствам на поляците. Намират се на най-гадното геогафско място на планетата между *** и наковалнята. Ако не са доволни от ЕС, винаги могат да попадът кандидатурата си за Евразийския съюз. Не искате? Тогава млъквайте и изпълнявайте правилата на ЕС на които сте се съгласили, като сте влизали!!

10

брюкселски трол

преди 6 години

А аз обичам ЕС, който ми дава месечна издръжка за да троля в негова полза, да цъкам минуси на всички, които не го хвалят и да си слагам плюсчета на моите мнения.

9

Поляк

преди 6 години

Мразя ЕС, който ни дава милиарди! Обичам руски танкове, съветската армия и проруските ***!

8

Селчо

преди 6 години

удрий по полските селяци! ша слушат и ша изпълняват и дим ша са вдига защото Майка Русь само чака да погълне полските дрипльовци ! И като знам колко се обичат поляци и руснаците... така че Полша ша служа и щи изпълнява нарежданията на Император Юнкер и на Императрица Меркел иначе Русия и Германия ще си ги разделят за ..... вече загубих бройката!!

7

Анонимен

преди 6 години

Полша не е приела и бежанци от Африка и Азия.

6

Анонимен

преди 6 години

Дреме им на поляците за заплахите на брюкселските едноклетъчни амеби.

5

Путлер

преди 6 години

Поляците мечтаят да избягат от робството на ЕС и да се заселят в Сибир, но еврозелките ги държат насила в гнилия им съюз и ги разстрелват на границата при опит за бягство (точно както по времето на комунизма разстрелваха всеки, който се опитваше да избяга на запад)

4

Сульо, Пульо, Атанас

преди 6 години

Отдавта се изтъркаха и вече стават комични тея закани за края на ЕС и как "победа наша" само още малко да почакаме (няма проблем ще ви почакаме... отново). Но така е в свободния свят, всеки може да си си приказва каквото му скимне, но накрая става това, което мнозинството иска. И май не могат да се съберат достатъчно навити да връщат "едно време".

3

българина

преди 6 години

Аз пък ще открия процедура срещу брюксел за овчедушие предателство шпионаж антихристиянство и ислямизъм и още 1000 неща, под които ще се подпишат 80процента от континента

2

Проруски трол

преди 6 години

Поляците си мечтаят за съветските танкове от Пражката пролет - да дойдат и тях да освободят от робството на ЕС! Всички поляци си мечтаят Путин да им стане президент и да пият най-хубавия лосион за вана на света!

1

Анонимен

преди 6 години

Полша ще им каже: "Я си ..." Брюкселяни !!!