17

Лина

преди 6 години

Тая Мегс продава козметични продукти реплики от Китай и се хвали чак колко били добри.А институциите спят.И с цялата си наглост щяла да бъде сред най-успелите.Е няма такава нагост.

16

Анонимен

преди 6 години

Честно казано...Абе, ще се опитам да ползвам по-културни думи, отколкото е нормално да изрека.Истината е, че на снимките видях някакви същества, които ужасно много ми приличат на трансcексyални.

15

Анонимен

преди 6 години

Като сме бедни и няма адекватно психично здраве ...

14

Пишете, не ни жалете

преди 6 години

Пишете глупост след глупост, а след това ахкайте, че народът изпростява.

13

Анонимен

преди 6 години

Мирише на много секс. :)

12

Анонимен

преди 6 години

След вечеря, това е мега гига яката новина. Жена ми къпе детето, като го изкъпе ще си го завия в хавлийката и ще е супер. А за тия дето пишете, взмете да ги наврете в некое место, дето слънце не огрява и е притежание на куче.... Сиреч...... Hahahahahaha... Ba si dUArjgavata.

11

Анонимен

преди 6 години

Чувствам се осведомен.

10

Анонимен

преди 6 години

На милата истеричка Мегз бих й казала да спре да се излага. Успелите жени, драга, са много в тази държава- не си само ти. И, повярвай, доста малко от тях са болни истерички като теб. Ходи и се лекувай. Приятелски съвет. Тотално неуравновесена си- стана са смях и сред бедни, и сред богати, и сред прости, и сред умни. Не може уравновесен човек да реагира така на някакви смехотворни ежедневни проблеми, като лека катастрофа, например.

9

Божееееееее

преди 6 години

Малееее, абе спрете се бре хора, стига сте показвали тези *** , стига се насаждали представа,че това са БЪЛГАРИТЕ, малко ли красиви, БЕЛИ,не подправени всячески жени има,че плашите хората с този"""""ЕЛИТ"""""Това ли е лицето на БЪЛГАРИЯ,че ни ги натрапвате от всякъде,че и цял свят да се плаши какви кликандзери има из родината ,или тъкмо свикнаха,че *** са българите, а това е светската част.....Божкееее опази ни от тая напаст, Божкееее

8

Въри ги махай

преди 6 години

Ко ми трябва да ги гледам тези кобри които биха и са си продавали *** за 2 лева? Знаят да смучат само парички и нищо повече. И в момента в който свърши парата щи бият шута и ще те забравят. На мене ми трябва умна и силна жена, не тапициран скелет с 2 кила фон дьо тен

7

Анонимен

преди 6 години

Много ми беше важното да видя на тая с конската физиономия ненките още на първа снимка...

6

Анонимен

преди 6 години

У.р.о.д.ливи креатури,превърнали у.р.о.д.л.и.востта си в печалба,това са жените които съответно се харесват на елитните бг богаташи,звезди,политици тип Динко,пеевски и хиляди други,защото са същите чудовища.когато гледам нашата реалност всяка антиутопия ми се струва детска книжка

5

Гошу

преди 6 години

До 6Ами че то и и да не им се дава публичност, има интеренет, Фейс, Инстаграм, и всеки който иска може да ги намери, а те няма да спрат да се снимат, само заради морала на някакви дърти пуритани :) Яки са мацките, със супер тела, които всеки мъж би пожелал, инвестирали са време , пари и усърдие за да имат такова оръжие, защо да не го използват? Ха-ха-ха. Аз с твоята баба Цоцоцлана с увисналите като хляб Добруджа цици ли да си легна или с такива силиконови опънати пръчки :))))))

4

Анонимен

преди 6 години

Не трябва да се дава публичност и гласност на *** пачаври като тази, че дават лош пример на подрастващото поколение.....

3

Гошу

преди 6 години

Интересно ми е Мегз с тази интересна захапка (не казвам грозна, защото на мен ми е секси) какви ли дудуци върти :))) Обичам такива интересни нестандартни мацки, също и с вампирски зъбчета, лунички, рижи, всякакви такива нестандартни, само да са слаби и с малки цицi :))))))))))))))))))))))))

2

Надето

преди 6 години

На тази трябва да и дадат роля в продължението на 'От г.лупав по-глупав'.

1

Вуте

преди 6 години

Кобилкина не беше ли тази която ги учи как да са добри труженички в кревата?