11

Анонимен

преди 6 години

По бул.Христо Ботев във Враца денонощно се кара с превишена скорост от над 80 - 90 км/час.Контролните органи нехаят,а общината въобще не реагира!Скоро на този булевард не е убиван човек,но при тия скорости скоро и това ще стане!

10

Анонимен

преди 6 години

Защо е бил изключен светофара? кой нарежда да не работят светофарите вечерно време ?. Ако работеше нямаше да стане тази катастрофа.

9

Анонимен

преди 6 години

Поредният случай на богаташко синче и то с БМВ, кола с която стават най-много и тежки катастрофи. Дали са били пияби или не, ще се установи. Това нв е толкива важно. Манталитета на богаташкоти синче и човек на властта са дали своя резултат. Жалко, провинциалната самозабрава, мисленето на недосегаемия, липсата на култура, простащината видят до това.

8

Анонимен

преди 6 години

Пъцулая трезвен ли е бил?Със съобразена скорост ли е карал..има ли гражданска..винетка..прегледи..аптечка..пожалогасител..жилетка..колани..фарове..мигачи?Същото се отнася и за г@$ето на"бизнесмена"!Досега пъцулая колко пъти е пущал по живо по здраво г***3***рчето срещу 50 лв чорбапарасъ?Господ си знае работата като няма правосъдие!

7

Схемата

преди 6 години

Жъ ги лаи муржу у панделата

6

са

преди 6 години

До АнонименОт това по-хубаво няма,но и невинни умират,както е в случая!!

5

SA

преди 6 години

Обикновените ненаказани във всеки БГ град-бизнесмен или рода на бизнесмен и полицай или негова рода!Затова,като няма държавно правосъдие,има гражданско!!Бой,чупене на огледала,пукане на гуми и всичко друго,което да го накара да му е гадно!!

4

До 5

преди 6 години

nлeшив neepacтинo тресеш ли д3урлата от злоба ХАХАХАААААААААА

3

До 3

преди 6 години

Е такова ви е ежедневието д3урла

2

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е дивите селяни да си редуцират бройката.

1

Анонимен

преди 6 години

Сблъскали се двама от две престъпни групи - на бизнесмените и на полицаите.07417