29

Анонимен

преди 6 години

Не му харесва, ама си трае когато закриват държавните болници.Дърт б.оклук комунистическиВсички сте мас.кари

28

Анонимен

преди 6 години

КАКВО ДОПЛАЩАНЕ БЕ ??? КАКВА Е ТАЯ ДЪРЖАВА БЕ ???? 40 ГОДИНИ ИМАМ ТРУДОВ СТАЖ НИТО ЕДИН ПЪТ НЕ СЪМ ВЛИЗАЛ В БОЛНИЦА А ВСЕКИ МЕСЕЦ МИ ОТДЪРЖАТ ЗДРАВНИ УСИГОРОВКИ ... ТАКА И НА ОСТАНАЛИТЕ ХОРА ОТДЪРЖАТ ТОГАВА ЗАЩО ДА ДОПРАЩАТ ...АЗ КАТО НЕ СЪМ ПОЛЗВАЛ БОЛНИЦА ЗАЩО ТОГАВА НЕ МИ ВЪРНАТ ПАРИТЕ ОТ УСИГОРОВКИТЕ БЕ ???????? ЗА ... БА И ДЪРЖАВА И ПОЛИТИКА И ВСИЧКО ... Е ЗА ТОВА МЛАДИТЕ БЯГАТ В ЧУЖБИНА ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА ГИ ВЪРНЕТЕ КАТО ТУКА ОСТАНАТ САМО ОТ ТЪМНИТЕ ...

27

тровят с ХЛОР

преди 6 години

МНЗ да плати на тровените с хлор токсични питейни води граждани по пет милиона долара на всеки..Не остана неотровен тежко от нагли престъпници в министерството обезпечаващи чрез отровна питейна вода милиони отровени пациенти годишно за ограбване на тн лекари..Отровиха и Борисов и Цветанов и Радев с кеф..Престъпниците от Министерството още на свобода.цялото МВР барабар с жените и децата им са зверски отровени също

26

...

преди 6 години

И платено да го направят ще е пак същото- виж в САЩ , всеки гледа да източи застрахователите ,единствената разлика е че там ги гонят по надлежния ред.

25

1234

преди 6 години

Не е луд който взел баницата а който му я дава. Казват ти всичко е законно. Кой направи този закон. Кучето е заровено не там където го търсите.

24

до печалба-просия

преди 6 години

То монистерството на златарите(знахарите) не поема нищо по-скъпо от манипулация със сатър. Нали знаеш болен на легло се.....

23

монолог

преди 6 години

А аз още си чакам.

22

печалбари-просия

преди 6 години

До монологОще на първия ден на санитарките им платих за кабелна телевизия.После си платих за чаршафите при операция и накрая 2400 лв. за лазера.Въпреки, че съм здравно осигурен МНЗ не можело да поема разходите...

21

монолог

преди 6 години

Нека да ви кажа нещо. В момента съм пред спешния кабинет в Пловдив. Кисна от 2 часа през ноща за една приятелка. Тамън да я освободят от кабинета и да се прибираме, се смениха докторите. Новите започнаха абсолютно същата процедура като предните, но този път младият и "опитен" лекар от спешното започна веднага да ни обяснява как задължително трябва да я приемат в болница, като не пропусна преди това да направи една тел. консултация. И после - не източват касата и ги биели без причина.

20

Re: Василев

преди 6 години

Прав сте г-н Василев, особено за електронното здравеопазване.Здравето в БГ е стока. Продавачите на тази стока са едни хора облечени в бели престилки - 70%, ЕОД-та, ООД-та и т.н. - първата, генерална грешка в системата на Здравеопазване. Винаги съм казвал ИСТИНСКИТЕ ЛЕКАРИ, не ги бият. Пред кабинетите на истинските лекари съм виждал хора с цветя и сълзи от благодарност. За жалост, това са хора от старата генерация, повечето от тях си отидоха.Българи лекувайте се в чужбина, без посредници.

19

Анонимен

преди 6 години

Тука всеки които се е опитал да спре кражбите във държавата го махат .А на негово място слагат крадец от класа да распределя плячката заграбена от народа . То вече и народ няма а само гласоподаватели неорентирани ,заблудени и уеко изперкали от нормален живот вече 25 години демонстрация .

18

Емел Етем Тошков

преди 6 години

Баси, здраеопазването е обречено на социализъм- Таня Фаса, Пепи Левото, сегашния министър, а сега и този нов шеф на касата !

17

Василев

преди 6 години

КАКВО СЕ ПРАВЯТ НА ЛУДИ,БЕ. ОТ ГОДИНИ ХОРАТА СА РЕКЕТИРАНИ ОТ АЛЧНИТЕ ДОКТОРИ, ДЕТО СТАНАХА МИЛИОНЕРИ И НЕ СПРЯХА ДА ИСКАТ ПАРИ, ЗАЩОТО ИМ ДОЙДЕ ЛЕСНО ДА НЯМА ИСТИНСКА РЕФОРМА,А ПАРИТЕ КЪМ ТЯХ ДА СИ ТЕКАТ И ОТ ПАЦИЕНТИТЕ, И ОТ ДЪРЖАВАТА. ОПЛЮХА МОСКОВ, КОЙТО ЕДИНСТВЕН СЕ ОПИТА ДА ГИ СПРЕ, АМА ТАКА Е. КОЙТО СЕ ОПИТА ДА ПРОМЕНИ НЕЩАТА, ГО СВАЛЯТ ОТ ВЛАСТ. ЗАТОВА САМО В БЪЛГАРИЯ НЕЩАТА СА ЗЛЕ. ЗАРАДИ ТЯХ ХОРАТА НЕ ВЯРВАТ В ДЕМОКРАЦИЯТА. СЪСИПАХА ВСИЧКО ОТ АЛЧНОСТ. НИ СРАМ, НИ СТРАХ У ТЯХ.

16

Лошо!

преди 6 години

Изглежда читав, но с "Бялата мафия" - не може?Няма алчното излъчване на колегите си с няколко частни клиники.Не може да се пребори с мафията, това са: частни застрахователи, аптеки, лични лекари - даващи направления в частни клиники - работещи в тях, фармацевтична мафия, мафиоти от СРИОКОЗ, архитекти - мафиоти в общини - даващи разрешения за "болнички" в жилищни сгради, транспортни фирми за био отпадъци, обслужващи частни заведения - фиктивно, Злоупотреби с лични данни на пациенти от лекари.

15

Веселин Узунов

преди 6 години

Не да доплащат а изцяло да плащат леглата българите а за малцинствата бесплатно. Като им намерят на всички работа тогава те да плащат.

14

Анонимен

преди 6 години

Столетницата прати във властта комунист-столетник

13

Анонимен

преди 6 години

За здравето като " стока" доплащаме 35 лв на ден.Сега като стане " ценност" с колко ще ни скубят?

12

Анонимен

преди 6 години

За кое по-напред ? За Президентство, Вице-президент , съветници, секретарки , шофьори, за изстребители, фрегати, локомотиви , или за здраве ?

11

Анонимен

преди 6 години

"Здравето е ценност.. " Нима??? Мислех че това е най - евтината СТОКА в България!!! Най - лесно е да ти бъде съсипано здравето в тази страна!!И какъв е този задължителен престой в болница? Преди доста години, след тежка операция на перфорирана язва и след постоперативни усложнения,прекарах в УМБАЛ около месец и половина с катетър, но в мига в който се оправих и започнах да се храня, лекарят ми каза с усмивка "Хайде, утре ще те гоним". А аз :Толкова бързо?! (не исках да си тръгвам, представете си) Лекуващият беше преценил, че повече не е необходим престоя ми в болницата и се оказа прав! Б

10

Към анонимен 1

преди 6 години

Над два милиона и половина българи живеят под прага на бедноста и не могат да си плащат. По твоята капиталистическа логика , те трябва да умират ли? ...Ами,много от тях вече измират. Чети официалните статистики,ако това ще те радва!