30

Анонимен

преди 6 години

Наистина има много персонал от Украйна и Русия в момента в Несебър! Работят си най културно младежите! За съжаление малко трудно разбират някой поръчки, но минаваме на руски и горе - долу се разбираме!

29

Анонимен

преди 6 години

Това е поредната статия по темата "липса на работна ръка")) и това е единствено с цел, да правите трафик.Много хора ви казаха и ЗАТОВА ЩЕ ВИ ГО ПОВТОРЯ И АЗ, явно не вдевате, манипулациите и пропагандата имат и обратна страна, като всяко нещо, т.е близо е деня, когато такива като вас ще ни плащате, за да ви четем.Както работодателите ще плащат ако искат да са работодатели, ако не- да си намерят работа.Това е.

28

бай Косю

преди 6 години

ох на батя камериерките и рускинките и украинките па и молдованките, горещ ще е сезона

27

соцялно слаб депут

преди 6 години

Другата година идват и камериерки и сервитъорки и от Буркино Фасо,Бангладеш и Бряг на слоновата кост,тия украинки повече няма да доидат да бачкат за без пари на Сланчака.

26

Анонимен

преди 6 години

пристигнали през април, но започнали едва миналият месец?какво ли са правили 2 месаци ? аха ... сцепили са ги! :))

25

Анонимен

преди 6 години

Нещо не схващам за какво ще идват в България, когато навсякъде другаде ще им плащат повече?!

24

ХМ

преди 6 години

На мен сметката не ми излиза.По закон на всеки чужденец извън ЕС се плаща минимум 1.5 пъти средната за страната заплата.Демек тези трябва да взимат минимум 1500лв

23

Анонимен

преди 6 години

Украинките и молдованките мога да ги разбера, щото в техните държави е пълна мизерия, а в Украйна даже падат снаряди чат-пат. А пък тия рускини явно доста са пропаднали, за да идват в милата ни родина.

22

български капиталист

преди 6 години

Накрая на сезона като не им платят последните заплати и им наслагат глоби и затова че дишат по български ганьовски маниер другата година ескимоси ще трябва да внасяме!

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Сигурно ще ревнат, че искат бежанци :Dа бежанците може да поискат сфирка :)

20

Анонимен

преди 6 години

До КапиталистЩото българи, турци и циганни работят 2-3 часа ефективно за деня и не ги търси.а ти като седнеш в 12:00 на масата за обяд преди 14:30ч ставаш ли? Или първо трябва да подремнеш, че иначе не ти идват правилните бизнес идеи?

19

Анонимен

преди 6 години

Интересно, като и украинките се усетят, че в Германия ще взимат повече, откъде ли ще намерят балъци нашите хотелиери. Сигурно ще ревнат, че искат бежанци :D

18

Анонимен

преди 6 години

"липсата на кадри у нас" - няма липса на кадри. Има отказ да се работи без пари на мутрите-хотелиери.Учудващо ще е ако украинки, молдовки и рускини се навият да им работят без пари.

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Кой викаше, че българите работели за 400 левами некви чeкиджии "бизнесмени" тия дни се пънеха по ТВ.

16

маркиз дьо саП

преди 6 години

И да ме триете, и да не го правите е без значение. Всички знаят какви точно трудови навици имат рускините и украинките!

15

Истината

преди 6 години

Нищо не спасяват,подбиватт труда на квалифицирания персонал ,тях ги наемат само долно пробни хотели ,който не държат да предлагат качество .Видях ги на дюни,а за евтината проституция no comments

14

Анонимен

преди 6 години

Познавах една на висок пост в държавната администрация. Нейна позната я уреди да гледа лапетата на някакъв англичанин в градче край Ливърпул.Сега с топ не можеш я върна в България, такива пари взима там.

13

Анонимен

преди 6 години

Работодателите: "Българите не искат да работят за 1000 лева"Троловете: "Българите работят за 400 лева"Работодателите: "Внасяме украинци, защото има твърде много работа"Троловете: "Има безработица"Извод: явно троловете работят за 400 лева и не стават за нищо друго.

12

Анонимен

преди 6 години

То и аз имам приятели. Вярно, една-две години работиха разносвачи на пици, ама сега си имат собствени бизнеси. Явно е въпрос на умения и желание за развитие.Иначе сега работа има колкото щеш, ама свършиха балъците. То щом аз без никакви умения навремето докарвах на запад еквивалента на едни наши 3-4000 лева месечно...

11

Marin

преди 6 години

стават и за камелиерки и за другата работа ...нашите неискат с шефовете си да правят какво ли не и бягат на запад...там поне не се вижда и чува...