13

Партизанката

преди 6 години

Крайно време е - макар, че това няма общо с темата - да прекратим аспирациите си към Македония... Там има еднакво присъствие на гърци, българи, сърби и албанци... И не се плачете колко е зле в Македония, защото Ние сме най - зле в целия свят...Македонците са прави, не искат да ни чуят. За какво? За да станат като нас - бедна и бандитска държава където една майка зарязва детето си поради липса на средства, а семейство пропада с асансьор...? Някога сме били велики, някога, а сега къде сме?...

12

Анонимен

преди 6 години

'' Откъсването на Балканите от руската *** няма да е лесно, но първите стъпки вече са направени. Да видим дали гърци и сърби няма да извъртят някой номер? ''' На когото му трябва американска *** ще трябвада се изнесе нататък.

11

Анонимен

преди 6 години

По добре беше да строят великата бг ограда с Македония а не с Турция. Аз ако някой комшия ме плюе всеки ден не само че няма да му говоря ами ще построя бетонна стена

10

Анонимен

преди 6 години

Американците УБИХА Чавес за да докопат венецуелския ПЕТРОЛ

9

Зозо

преди 6 години

Решетников газ пика от яд. След Черна гора и Македония се изплъзва от путинската хватка. Нищо чудно да готвят някоя простотия като в Черна гора се опитаха да убият премиера за да не подпише за НАТО.

8

До 1

преди 6 години

Западна България ще е трудно, но може Западна Румелия

7

дръндер

преди 6 години

Откъсването на Балканите от руската *** няма да е лесно, но първите стъпки вече са направени. Да видим дали гърци и сърби няма да извъртят някой номер?

6

Анонимен

преди 6 години

Сега Русия ще спретне някой опит за преврат в Македония, като този в Черна гора. Няма лесно да позволят още една тяхна губерния да им покаже средния пръст.

5

Анонимен

преди 6 години

Поредната гавра с руската кочиина! Успех, г-н Заев! Успех на Македония по пътя към ЕС и НАТО!

4

Анонимен

преди 6 години

Този е евроатлантик.

3

факт

преди 6 години

Поредната руска колония тънеща в корупция,бедност и престъпност.Няма нито една държава свързана с Русия в която да има ред и закон,а населението да живее добре.Факт.

2

Мима

преди 6 години

Е поне заглавието да беше написано правилно. Само прочетох "стряскаш" и спрях

1

Анонимен

преди 6 години

Да се пишат Западна България и няма да имат проблеми с гърците.