11

Анадолски

преди 6 години

"които ходи в турция го очаква турски сериал моля не ни занимаваите спростотии"Ти ела в Турция да въртиш далавери, вместо да ми почиваш...та сериала ще ти е малко...ще те очаква филм на ужасите с голям адреналин!!!В Турция до сега колко "уж" туристи са задържани!!!???

10

анонимен

преди 6 години

които ходи в турция го очаква турски сериал моля не ни занимаваите спростотии

9

Анонимен

преди 6 години

ПКК от години има бази в България. След последния пердах който ядат в Сирия доста от бойците им се дислоцираха тук и по Европа.

8

Анадолски

преди 6 години

Може и да са помакини!!! А в статията на заглавието пише турски произход...пък в други изречени в текста пише "двете българки" драхти...уточнете се точно и ясно...Но в крайна сметка дали са туркини, българки, помакини не ни интересува! Ако имат връзка с ПКК направо да се арестуват!!!

7

Я, па Я

преди 6 години

Ердоган е от грузински произход, също като другаря Сталин. Дали пък нямат роднинска връзка някаква. Много сходни методи имат, а и начина на мислене, параноята и т.н. Рано или късно тоя ще подпука и съседите си. То това е станало не веднъж вече но ще стане и по страшно. Само си представете да ни набеди, че сме гюленисти, цяла държава пълна с гюленисти които тормозят нормалните ердоганисти начело с Любомир Зидаров, пардон Лютфи Местан. Току виж дошъл да наложи справедливост.

6

Неа

преди 6 години

Има си хас

5

Анонимен

преди 6 години

Пак сте ми изтрили коментара, а сте оставили гнусни и недопустими мнения да стоят. Това ми беше последното посещение тук. Не знам за какво се борите, ама не ви е чиста работата.

4

Анонимен

преди 6 години

турция е известна не от вчера с вихрещият се тероризъм и нестабилност. Там никой нормален човек не стъпва. Така че тези няма как да са българки. Проблемът с човешките права там е тема табу.

3

Анонимен

преди 6 години

И баща му и майка му са турци на Ангелов. Георги Ифандиев го издаде преди доста време. Ифандиев също беше работил в Скат.

2

Анонимен

преди 6 години

Волен докато буташе Ангелов и крещеше "извини се бе" на няколко пъти му каза "турчин ли си бе ?". По този начин заплашваше, че ще го издаде за произхода му.

1

Рачо

преди 6 години

Нери особено се прикрива, при положение, че българско име Нери няма, а това е просто кратко от Нериман ;). А на тези двете дали им е чиста работата не се знае, а може просто жените да са с кюрдски произход.