17

Анонимен

преди 6 години

До ЦСКАБотев няма и Левски не са спортни дружества.

16

T

преди 6 години

Ботев е поет. Няма общо с обора коматевски.

15

пп

преди 6 години

До 3 Анонимен и от мен , варненец

14

Анонимен

преди 6 години

До 16 Анонимен то пък намери кой да го каже. Освен това искам да напомня , селянин да си не е обидно. Виж *** е друго нещо.....

13

Анонимен

преди 6 години

До 5 Пловдив дълго време е било село, даже и след като е обявен за град, бая време е град от селски тип. Днешните пловдивчани в болшинствого си, са с манталитет на диви селяни.

12

ЦСКА

преди 6 години

КЗКиро, Браво Ботев!

11

ДО 5

преди 6 години

*** ОТ БОТЯФФФ МАЙНОЛОВДИФФФ СИ ОТИВАТ НА СЕЛО СЛЕД ТОЗИ КРЪГ ОТ ЛИГА ЕВРОПА!!! ЩЕ ТИ СЕ ДА Е НАЙ-СТАРИЯТ ГРАД В ЕВРОПА,АМА НЯМА КАК ДА СТАНЕ,СЛЕД КАТО Е ОСНОВАН ОТ ГЪРЦИ!!! СЛЕДОВАТЕЛНО В ГЪРЦИЯ ИМА МНОГО ПО-СТАРИ ГРАДОВЕ ОТ МАЙНАТАУН! ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ПЕРЧИ МНОГО ,ЗАЩОТО СЕ ИЗЛАГАШ, ТОЧНО КАТО НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СЕЛЯНИН ОТ ВАШИЯТ КРАЙ-*** БАЛКАНСКИ!

10

От Левски

преди 6 години

Много добър турнирен резултат е това 0:0, браво на Ботев (Пд). С един гол на реванша почти са си опекли работата. :)

9

евро Ботев

преди 6 години

И защо са ни изкуствено напомпани отбори от по 30 чужденци, след като отбори с преобладаващо български състав играе по-добре в ЕКТ? Можеше да има някаква полза от двата автобуса латиноси в РЗ, ако съдиите мереха с еднакъв аршин. Все пак идеята е да се вдигне нивото на А група, не да се вменява зорлем чувство за малоценност на местните момчета. Колко загуби срещу Латинорец всъщност щяха да са победи и колко млади момчета щяха да повярват в способностите си, ако съдийството беше честно?

8

MaйMyнaтa

преди 6 години

Успех на Ботев и в неделя!!

7

Боби

преди 6 години

Малко нервен мач, но браво на Ботев !Резултата е коварен и за двата отбора.Едно попадение в португалия и нещата ще изглеждат по друг начин :)

6

gela

преди 6 години

Киро гела съсипа бг футбола, съсипа цска и левски. Сега иска да съсипе и малкото останали работници. Гледах пресконференцията срещу профсъюзите. Погледът му е като на самозабравил се луд злобен фашист. Абсолютно побъркан и злобен. Да се маха от родината тоя ***.

5

РВ

преди 6 години

До 3Отбора на Пловдив ли наричаш ***? Да не би да наричаш най- старият град в европа село? Защото когато Пловдив е бил град, то от където и да си ти " гражданино",просто родното ри място не е съществувало. Било е поляна, понимаеш?

4

Анонимен

преди 6 години

Стига с тоя КИРО. Да не играе той. Успех и на Лудогорец. Колкото повече класирали се наши отбори , толкова по- добре за всички любители на футбола.

3

Анонимен

преди 6 години

Успех на Ботев. От софиянец.

2

Кирил Домусчиев

преди 6 години

Не може в продължение на последните 5 години един олигарх като Кирил Домусчиев да трови атмосферата в българския футбол, да купува съдии и мачове, да налага изкуствени отбори с цифром и словом 1 (ЕДИН) българин в отбора, да монополизира лиценза за излъчване на мачовете и само той да прибира печалбите, да интриганства и да руши инакрая вие да искате успех на български отбори в ЕКТ. Това никога няма да стане при сегашната обстановка.

1

Анонимен

преди 6 години

това не е играта на Ботев понеже е португалски отбор бяха ненужно респектирани смятам че във вторият мач вече няма какво да губят и ще играят освободено така както могат с бързи подавания по крилата технично комбинативно с много хъс шансовете остават УСПЕХ пожеланието е от един локомотивец