97

Отговор на ком.95

преди 6 години

До Анонимен 95Пич изолирал си не където трябва, първо се изолират таваните 4-5 см стига, качествена дограма +вх врата да не духa, чак тогава вертикaлния панел и то ако е външен пода с черан фибран и ламинат. Не забравяй че зависи с какви съседи си-ако са пенсионери или моржове кофти. Аз миналата есен тези неща ги направих у дъщерята и се топлиха с един 12ка даикин, така и не ползваха чисто нов конвектор. Съседите също са изолирани и с малки деца.Сметките бяха 75лв ток Ян и ок 80 за фев 2017

96

дръндер

преди 6 години

В Бургас вчера се изви страхотна буря с вятър и проливен дъжд и нито един от многото санирани блокове няма проблем ! Стига сте ревали бе, комундери !

95

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕТО: ЕМИЛЧО. ЧОРЛАКОВ ,, Утре предупредителен жълт код за ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ! Ще вали и духа , не минавайте , не влизайте и излизайте близо до санирани от Боко и цвъки панелки !

94

Адвокат

преди 6 години

Не са дошли още есенни ветрове бури и дъждове чакайте.Лято е, това си пада от самосебеси от слънцето.Чакайте до пролетта от Гърбавите санировки ще остане само прах и доживотната сметка за новите данъци за всички подписали престъпни договори и продали си апартаментите на разни ЧСИ -та колектори и арбитражчета.Да не дава Господ дори един от участниците в дружеството да има дълг към банка на цялата етажна собственост в ООД-то ще им вземат апартаментите на келепирджиите с енергоефективната мисъл.

93

Анонимен

преди 6 години

Санирането - пладнешки обир с нашите пари!!!

92

Кайзер Созе

преди 6 години

Отговорност трябва да носи и институцията ,която отпуска парите. Как така ще плащат без да се уверят чрез различни проби и постоянно наблюдение ,че всичко се изпълнява качествено. Ако аз искам да правя ремонт ми искат всякакви проекти ,съгласувания назначават строителен контрол, технически надзор и др. и др. . Къде са техните надзорници и как се приема завършения обект ?

91

Росен Плевненлиев

преди 6 години

Русия е виновна

90

Би Би

преди 6 години

егаси народа щом аз съм министър ,продадохте се за по един вмирисан суджук

89

www

преди 6 години

От снимката е очевАдно, че блокът е саниран по програмите от типа "Гарантирано от ГЕРБ". Бойко е искал сива на цвят повърхност, за да можело да се различават "направените от Него" сгради. Както се вижда изолацията е правена на няколко етажа едновременно. Няма кръпки. Санирани са и подпокривните пространства. Частни лица така не санират.

88

Анонимен

преди 6 години

Миналата година сам си санирах апартамента тъй като е на първият етаж. Очакванията ми бяха че ще спестя от парно! Като имате предвид че купих от най скъпият стириопор. Всяко парче стириопор го занитих с по 10 дюбела. Шпакловах ги с мрежа и най качестената шпакловка. Прежалих доста мангизи. Дойде зимата температурите паднаха до минус 16 градуса и разочарованието не закъсня. Вместо да си върна разходите по санирането нагърчих парното до дупка! Извода е че тази технология е мижи да те лажем!

87

КАЧЕСТВО

преди 6 години

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

86

Бау

преди 6 години

Да се смее ли да плаче ли човек...

85

Анонимен

преди 6 години

Ами видно само са я лепили няма нитове как няма да падне!?!Скоро да очакват и останалата част.Браво на майсторите,оставили са си ... ръцете!

84

Анонимен

преди 6 години

А да знаете какви пари им падат само от метала дето е писан за *** ..... Не е истина просто. То не са винкели от остъклени тераси, то не са външни входни врати, то не са тежките външни прозорци на мазетата ..... Тонове извлачват.

83

До 87

преди 6 години

Не гласувам изобщо. 20 г. се нагласувах. И сега не гласувам за никого, така съвестта ми е спокойна. Че не аз съм избрал тези п.рестъпници.

82

Анонимен

преди 6 години

Така е, като работи неквалифициран персонал, съставен от всеки срещнат на пътя! Това строителството не е като да нацепиш дърва.

81

Анонимен

преди 6 години

И моя блок санираха. Ама аз си взех отпуска и нали си разбирам от работата.... Строителната фирма пропищя от мен. Първо покривчиите изпищяха че им следях наклоните, поставянето на хидроизолациите и воронките. Пищяха и останалите. Колко дюбела на квадрат. И с какви бургии дупчат. Пищях за ватата, за обръщането, за первазите ... Искарахаме психар. Имаше един бял на десет шиколада. И белия бг трудно говореше. Факт.

80

Анонимен

преди 6 години

Сега фирмата да си понесе отговорността,да поправи щетите и да плати обезщетение за стреса на хората!В Германия само с едни снимки и оглед на място от експерт,без съд,веднага може да се задължат майсторите да плащат обезщетение за щетите.Кога ще ги стигнем германците?

79

Анонимен

преди 6 години

78 да каже за кого гласува.Дай малко акъл на нас непросветените.

78

Анонимен

преди 6 години

Панелката е останала по без ***,хаха!И "стриптийз-панел" доживяхме да видим.