24

Анонимен

преди 6 години

тоя би подпалил страната - фашага. поредният клонинга на ...

23

Продължение на 28

преди 6 години

Ромите изобщо не му обърнали внимание, мъжът продължил да осакатява дървото. Съседът нямало какво да направи, наблизо не се виждал друг човек. Не носел и телефон. Затова отишъл в метрото и настоял пред служителя там да се обади на общинска полиция, за да дойдат да спасят дървото и да санкционират ромите. Служителят заявил, че няма отношение към този тип проблеми, но впоследствие обещал да се обади. Не знам направил ли го е.Може да видите осакатеното дърво и купчината окършени клони. Още са там.

22

Пример за номадщина

преди 6 години

Преди два дена, един възрастен съсед видял ром, който кършел клони от липово дърво и ги трупал пред три ромки, седнали на сянка. Не знам какво точно берат от липовите клони по това време на годината.Дървото се намира в зелената площ край източния тротоар на бул."Г.М.Димитров"(София), северно от сградата на Мултигруп, недалеч от автобусната спирка, която е между Мултигруп и спирката на метрото.Съседът им направил забележка и казал, че догодина нищо няма да могат да наберат от тази липа (продълж)

21

Анонимен

преди 6 години

PO KOLKO IM PLASHTAT ,ZA DA PROTESTIRAT.15-20 LV.,SANDVIC I KAFE--

20

упс...

преди 6 години

Българските закони различни за различните хора?------Ха....Мъ вие сега ли го разбрахте, бе!В родната ни 27 годишна Мутрокрация, обществотони е разделено на - Класи и Касти!Всеки сам за себе си може да определи в коя част на "Пирамидата" се намира и съответно - какво му е позволено и какво - не!Свободата е илюзия дами и г-да!Тя се определя от онези, които стоят над вас и решават вместо вас, колко "свобода" да ви бъде "отпусната"!!!!

19

българче

преди 6 години

ХАРАКТЕРНА ЧЕРТА НА БЪЛГАРИНА Е ДА КРАДЕ! САМО ДЕПУТАТИТЕ СА ЗАЩИТЕНИ ОТ ЗАКОНА А НАРОДА Е ЗА ЗАТВОРА!

18

Чиновник

преди 6 години

Я, пак някой протестира. Браво, този площад е за това- да се събира там простолюдието, да се правят кавги, чат-пат по някой хубав кьотек да си спретнат... Важното е да има забавление за простолюдието. Ето, примерно всяка вечер дават Лотарията по ТВ и тълпата се разотива по панелните хралупи да гледа сеир.

17

Анонимен

преди 6 години

Някой по долу предложи частни затвори дасе строят -недейте ,тва ше е най голямата грешка !В Америца това е бизнес струващ милиарди,един от основните плюсове на частните пандизи е толерирането на възращаемост на рецидивистите (с други думи несе прави труд за реабилитация превъзпитание назатворници, те се връщщат отново и отново и затвора печели от това) да не говорим за големите бюджети които ще се крадат а стандарта на грижа 0 %

16

дфтх

преди 6 години

До 19И българите са с непроменена психика : 100% от политиците крадат. И понеже не остана нищо за крадене вземат пример от ромите : крадат суджуци, малко по-модерно, *** пак е същото.

15

Тъпак

преди 6 години

Различни са законите за всеки, защото тези, които ги прилагат, знаят един закон само - парите. Другите закони не съществуват за тях, а обикновения човек е една ***, която можеш да смачкаш, когато попадне пред погледа им.

14

До 2 и 13

преди 6 години

Етнологията е сериозна наука, не давайте мнения на лаици.Разликата в етнопсихиката на уседналите и на номадските народи:Номадът не отглежда земеделски култури и не създава селища,жилища и паметници на културата.Той се прехранва чрез грабежи или с каквото намери в дивата природа. При грабежите руши, а природата съсипва, защото не знае дали някога отново ще мине по тези места.Ромите са номади. Преди 50-60 г. насила са ги задължили да имат постоянен адрес. Над 90% от тях са с непроменена психика

13

Анонимен

преди 6 години

1. В сравнение с проблемния етнос, българите са с хиляди години напред по отношение на цивилизационното си развитие. Затова разчитат на полиция и съдебна система при случаите на насилие, а когато не са доволни от действията на тези институции, организират мирни протести.2. Българите лесно биха се справили с дивашка орда, живееща на гърба им. Това ще се случи, ако не бъдат актуализирани онези закони и подзаконови разпоредби, благодарение на които днес у нас е възможно да вилнеят .....

12

Анонимен

преди 6 години

Разбирам,споделям и подкрепям това но.....С мирни протести 20 човека НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ!!!!!Тези бездушни нагли тлъсти долни предатели в парламента, са там защото са ги избрали с купени гласове, точно тези против които протестирате. Не очаквайте нищо от тях28 години осилено работят против интересите ви!!Не мислете че сега ще се притеснят от мирният ви протест

11

PD

преди 6 години

Там на тъмно и скрито, зад фасадата на МВР, и съдбна систма има изсметкяри, които уреждат заобикаляйки закона, с цел финансова изгода, нарушители на закона. Те са основната категория, с която трябва да се разправи, същата тази система.Това е омагьосания кръг, останалото са журналистически манипулации. Нямаме различни закони, за различните хора.

10

до 11

преди 6 години

Не се обиждай, ама това не са затвори. Всяка събота и неделя си си вкъщи, дават и храна и вода и ако работиш от 8 до 5 ти намаляват от присъдата. Едно време (2005 г), в казармите беше по-строго. Отпуски веднъж в месеца и тренировки или бачкане до от 6 сутринта до 8 вечерта. В затвора трябва да влизаш и да си седиш там докато си изтърпиш наказанието, иначе резултата е на лице.

9

Попа

преди 6 години

Радвам се, че се намериха хора, които да посочат с този протест, че проблемът не е етнически или расов, а е проблем на корупция в Народното събрание, чиито обитатели не правят нищо, за да могат да коткат определени групи хора покрай изборите.

8

Анонимен

преди 6 години

Понеже далавери се е снишил сега, занимава се с каналджийство и не иска да се шуми много около него изпълзяват тези. Все пак редиците трябва да се държат стегнати.

7

Анонимен

преди 6 години

Българинът е последният екземпляр който ще види гредата в собственото си око докато има и един ром със сламка в окото.

6

избирател

преди 6 години

Моля Ви, спрете с тези протести...Е ся Борисов ще се нацупи и обиди и ще подаде оставка!От друга страна Бойко ,аз съм съвременник на девдесете години и не виждам разлика,към днешна дата........

5

реалист

преди 6 години

Така ще е докато ни упрвляват хора, които си гледат собствените интересе т.е. суджуците и трафика на хора, а не интереса на държавата.