79

Мигранти ли?

преди 6 години

Аре един среден пръст както правят Полша и Унгария! Нали имаме уж патриоти в правителството. Хайде без "бежанци" а.к.а икономически мигранти 99% млади мъже. Започнете да казвате истината защото хората ще ви търсят и на вас сметка както на политиците.

78

Анонимен

преди 6 години

Планетата умира от климатични катаклизми, предизвикане от прекаленото отделяне на въглероден диоксит.Тези "добре не дошли бежанци" трябва веднага да се впрегнат на работа по засаждане на дървета край магистгралите, по изгорените от пожари планински хълмове и по дупките от откритите рудници. Колкот въглероден диоксит се отделя, толкова трябва да се преработва от дърветата. Така обучените "бежанци" трябва да се изпратят в Африка по плана на ООН за зелена горска стена южно от Сахара.

77

Неверник

преди 6 години

1300 цирея да им израстат на брюкселските ляво- толерасти!

76

Анонимен

преди 6 години

Да ги настанят в Банкя. Там има една огромна къща само с един обитател.

75

Анонимен

преди 6 години

ЗАПОВЕДИТЕ НА ГОСПОДАРИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ!ИНАЧЕ ЩЕ НИ ОТНЕМАТ ПРАВОТО НА ГЛАС, КАТО НА ПОЛША.Само да не се окаже, че всъщност имаме право на глас само формално?!

74

Споко ;)

преди 6 години

Не се страхувайте, те няма да се задържат тук и седмица. Те искат да живеят в богатите европейски градове, където ще ги хрантутят по-добре. Номерът на франсетата, да строят у нас "бежански центрове", разбирайте затвори не се случи. Единственият начин да останат у нас е със сила, което никой няма да направи ;)

73

евроатлантик

преди 6 години

Добре сте дошли мили бежанци, ние софийските евроатлантици ви очакваме с любов наведени.

72

Един пич от Русе

преди 6 години

1300 х 400 лв. (на калпак плюс ччаветата) соц. помощ + здравно осигуряване=600 000 лв. грубо, без екстри детска градина, училище, курс език. Умножено по 12 месеца и 2, 3 години =7 200 000 базова сума за година. Майка ми беше акушерка 30 години и сега й дават 192 лв. пенсия.

71

Анонимен

преди 6 години

Сега защо не *** така наречените "патриоти"? Нали това им беше основното мото в кампанията? Къде са Сега?

70

Анонимен

преди 6 години

Дано им падне самолета докато летят насам.

69

Анонимен

преди 6 години

Спокойно.Те искат да отидат там, където имат социални привилегии, където имат роднини и вече съдадени техни общности. Нито Полша, нито Унгария, нито България отговарят на тези критерии, затова няма да останат тук дори насила.

68

До Бойко

преди 6 години

Питам Ви, г-н Борисов, ЗАЩО най-бедния народ в Европа - Българският, ще трябва да плаща издръжката на хиляди негрa и араби, които разполагат с купища валута, последен модел айфони и карти за теглене на пари от всеки банкомат??!! Питам Ви, но отговор не искам, защото го зная- така е угодно на "началничката" Ви! А България и Българите за Вас да само едно досадно обстоятелство! Кучета ги яли!

67

Карина

преди 6 години

Представям си на колко ли Българи ще вгорчат, отровят, или направо отнемат живота тези 1503 "бежанци"! Да не дава Господ!

66

Голата Истина

преди 6 години

А честито! Признаваме Македонска Нация и Македонски Език, пълниме България с агресивни, изповядващи ислям кафяви диваци от Третия Свят, желаещи да ни източат социалната система, изнасилват, изколят и взривят, но пък в същото време Ангела Меркел гали Бойко по главата! Това е то- ГЕРБ ни управлява, спете спокойни и се наслаждавайте, може да ви е за последно!

65

Анонимен

преди 6 години

Полша отговори: Не приемаме шантаж от чиновници на ЕС

64

евродебил

преди 6 години

Плащаме милиарди като вноски в ЕС, милиарди, за да сме "толерантни" към "роми", европейските монополи изнасят милиарди от България... за да може разни плъшоци от ек да ни казват какво "трябва" и какво "нетрябва". Бе я си...

63

Циник

преди 6 години

И още - вече и в последния храсталак пълен с Ебола, и гурмета ядящи маймунски мозъци , разбраха, че в Европа е заформена кьорсофра - плащат за лежане, има и бели пухкави женици за "без пари"...за обарване, и ...не! Цяла Африка стяга бохчите , и е на стартова позиция.И който си мисли, че всичко е минало - много се лъже! Следващата държава с 1 милиард население ще е Нигерия....а Европа упорито се опитва да настигне Индия по жизнен стандарт - ще я превърнат в континент на евтина работна ръка, и мизерия

62

Циник

преди 6 години

Лафим си ние...а пълчищата си прииждат...вчера по немските новини - още една частна организация в Германия се готви да изпрати кораб пред бреговете на Либия, и да "спасява" всеки мързелив кю мюр решил да живее на наш гръб, и да се съвокуплява с жените ни.Мдаа...на лошо отива цялата работа!И ние не правим изключение - чета коментарите на рапони с мозъци на попови лъжички - притеснили се за колониалната история от времето преди Шерлок Холмс! Прав е Бойко - кофти е мат'ряла - проост, и ялов!

61

кратко и ясно

преди 6 години

ВЪН ес, нато/сащ от ОТ БЪЛГАРИЯ!

60

Сметай батко

преди 6 години

Колко сме пропаднали. Щом дори от 160 еритрейци НИТО ЕДИН не се е задържал в България и е избягал....хахахах....Еритрея - една от най-бедните и мизерни гладуващи държави в света, насред африканските джунгли. избягали от една ***...попадат в още по-голяма кочинаЕвала Баце, стабилни сме, подай суджука там