7

Анонимен

преди 6 години

Да се въведе образователен ценз за гласуване?Да се отработват соц.помощи

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Разумни неща пишеш, но вместо да ги пращат в интернати от затворен тип за успех под "добър (4)", решиха да им дават специални стипендии за успех поне (3.50), стига да са от етноса, разбира се.Еееех, жална, тъжна Българийо!

5

Анонимен

преди 6 години

Децата от етноса след 5 отсъствия трябва да бъдат изпращани в интернат от закрит тип а помощите да бъдат спрени, същото трябва да се прилага и за успех под 4.00 за същите. Само така има шанс да бъдат интегрирани.

4

А

преди 6 години

Защо училището е задължително?Можеш да заведеш коня до водата, но не можеш да го накараш да пие.Не можеш да дадеш някому нещо насила - насила само може да се отнема...

3

Пазете децата

преди 6 години

Za проверка на сигнали за внедряване на забранени от Основния закон тежко терористични педофилски камери и скенери в училищата направихме проверка на място.Контролнат а група издържа около 26 минути преди да избяга тежко увредена от терористична СПИН активна камера облъчваща поименно всеки с точност до 3 микрометра обемно проникващо .Внесохме веднага предложение з а растрел на виновните длъжностни лица и затваряне на всички училища ,детски градини и ясли до пълен демонтаж на забранената техника

2

Уравниловка, а?

преди 6 години

Значи умните и трудолюбиви деца, възпитавани така, че да ценят образованието и да се стремят към него, ще учат заедно с потомството на хора, които никога не са учили, не са помисляли да работят и са възпитали децата си по свой образ и подобие? Защо да ги наказваме така?"... в следващите 20 години ... на всяко дете ще бъдат предоставени еднакви условия за образование" - чул те Господ, г-н Игнатов, значи най-после ще се сложи край на дискриминацията, на която са подложени етническите българчета!

1

Преди 7 г. Серьожата

преди 6 години

Игнатов "оправи" науката, сега ще даде акъл как да оправим и образованието!Дали Серьожата има и най-бегла представа колко ограбени се оказват онези деца, които с желание ходят на училище, но в паралелката им попада дете, което не ще да учи? Има ли представа как такова дете подлудява и учителите?Такова дете е занемарено от родителите си още в предучилищната му възраст. Само спиране на помощите и зверски глоби, които да отработват, ще вкарат в пътя такива родители. Така ще се реши проблемът!