59

Варненец

преди 6 години

До кога ще слушаме за това ФЪФЛЕЩО НЕДОРАЗОМЕНИЕ???? Много противно същество с първи признаци на ШИЗОФРЕНИЯ!!!!

58

Анонимен

преди 6 години

Да се смее ли човек да плаче ли,че медийте пробутват едно фъфлещо недоразумение?

57

ко каза, ко?

преди 6 години

Не разбирам защо постовете от нечий фейсбук профил трябва да бъдат отразявани като новини в уж сериозни медии... Толкова е спрял светът явно, че е съвсем резонно да преразкажем видео, в което някакво недоразумение неадекватничи.

56

Анонимен

преди 6 години

Шофьорската и книжка купена ли е??? За колата е ясно че е.

55

медийте пробутват

преди 6 години

Фъфлещо джукесто недоразумение...е нема нужда.

54

Анонимен

преди 6 години

Добре, че не се споменава кои са от семейството й. Не знам къфффф присмех ще отнесат. Добри хора, вие роднините! Покрийте се дълбоко и НИКОГА ама НИКОГА не казвайте, че имате нещо общо с това нещо... Срам! Срам! И вие от новините! Бравос! Показахте част от елИта! Ако това е елит! .... Да ви....и елита и доматите.... Краставиците ... И тия като тая дето ги клатят! Подпис! АндреЙшко

53

ИДЕ МИ ДА СЕ ГРЪМНА

преди 6 години

НЕ Е ДОБРЕ ТОВА МОМИЧЕ, НЯМА ЛИ НЯКОЙ НЕЙН БЛИЗЪК КОЙТО ДА И ГО КАЖЕ

52

Website

преди 6 години

Дайте да и видя сайта на тази бръкма. Може да е хакна и да развеем знамето на Идил на първа страница.

51

А

преди 6 години

Абе... какво гледах току що??? Бахмааму О.о И вие ли видяхте същото?

50

Анонимен

преди 6 години

Ей това изпълва изцяло смисълът на думата "гротеска"...е, ако не се случваше в България където вече си е поведенческа норма...

49

Анонимен

преди 6 години

след мис тигрова, цецка клизмата .. сега и таянужно ли е да се обръща толкова внимание на всяка кукавица с нет и свободно време?!?

48

смс

преди 6 години

Все едно гледам Амадор в щурите съседи

47

Опа

преди 6 години

Нищо не разбрах от видеото...това "изкуствено моме", което за първи път го видам смееше ли се или плачеше?!?

46

Анонимен

преди 6 години

Сега за първи път чух за това девойче и надникнах в сайта й. Под "офис-дрехи" са посочени неща, които показват, че празноглавото нещо никога не влизало в офис и няма представа от протокол и делови гардероб. За нейно сведение, правилото е, колкото е по-млада една жена, толкова по-консервативно трябва да е деловото й облекло. Дължината на полите се скъсява с годините, а е абсолютно неприемливо да се ходи по дреха без ръкав. Ако ще навън да е 50 градуса, дамата никога не е по бос крак.

45

Анонимен

преди 6 години

Бау, тя не се занимава с интелектуална дейност, явно просто има нюх към модата, може да шие, рисува си моделите на дрехите. Прави си ПР жената с това видео. Тя си е добре, тези, които цъкат на заглавието на статията да четат за нея, не са.

44

Анонимен

преди 6 години

Офсъ

43

Анонимен

преди 6 години

Много грозна и изключително про*та! Резил, че такива хора са медийни личности.

42

ПУРЕДНЪТЪ НУВИНЪ!

преди 6 години

Поредната "МИСКА", "ДИЗАЙНЕРКА", "ВОДЕЩА" и т.н. , които "ПРАВИ" новини с "УМЪ" си!Само не мога да разбера- явно са свършили смислените неща по този свят, че ни занимават с подобни простотии ала жълта преса!Но явно това е нивото на сайта! (дори не мога да го нарека информационен портал)

41

nina

преди 6 години

Не знам тази Меглена колко успешна дизайнерка е,но има мега тъпо излъчване.

40

Г.

преди 6 години

Според мен момичето има наистина сериозни психически проблеми и трябва да се види със спрециалист - като започнем от начина и на говорене, минем през изливането на скъпи щраусови яйца в тоалетната и стигнем до снимане на *** клипчета и то след катастрофа... Не съм съдник или перфектен човек, но има граници на нормално поведение, които това момиче определно преминава и най-тъжното е, че ни прави свидетели на всичките си недоразумения. Ако всичко това е някакъв п.р или реклама-много жалко.