11

Анонимен

преди 6 години

Защо пишете категорично невярна информация!? Законопроектът още не е минал на първо четене, камоли да са го приели!

10

Майтапчия

преди 6 години

А наказуемо ли ще е да си купиш Астън Мартин за половин милион,при условие,че дължиш заплати за няколко месеца?За един познат питам-бивш депутат от ГЕРБ....

9

Работодател

преди 6 години

Мойте бачкери са на мимималната по договори, на толкова ги осигурявам. Който обаче бачка здраво за фирмата, и виждам че се старае и работи повече от 8 часа, по 10, 12 часа работи, той получава накрая на месеца чисти много повече, дори двойно повече, има си начини за това. А който си клати краката обаче и не иска да работи извънредно и не се старае веднага го изхвърлям на улицата, такива не ми трябват, да ходят където искат да взимат високи заплати.

8

Анонимен

преди 6 години

По-тъпо заглавие не можахте ли да измислите?

7

Анонимен

преди 6 години

А осигуровките ? 90% от работодателите,за които 460 лв. е огромна заплата,а 0,6 % прослужено време е непосилно бреме,не осигуряват на реална заплата!След години сегашните млади ще има да реват и да се чудят защо са на минимална пенсия!

6

Анонимен

преди 6 години

Парламентът да се погрижи за даването на пари под масата, а не *** да ми се хвали как взимал 1000лв., ама го осигурявали на минимална заплата. Няма как едни да са коректни до стотинка, а други- нагли тарикати цял живот.

5

Анонимен

преди 6 години

Камелия такова заглавие е извъртяла, че реших, че шефа на парламента не е платил заплати на депутатите. Бравос, някой ден ще се научи момичето!

4

Анонимен

преди 6 години

Демократите забогатяха след 1989-та точно по този начин - като не плащат заплати, а когато все пак плащат нещо, то е толкова мизерно, че хората предпочитат да бягат от България на демократите към нормални държави.

3

Анонимен

преди 6 години

Принципно за неплащането на заплати трябва да се лежи в пандиза, както и за забавяне на заплатите с повече от месец, но това да е за всички заплати, а не само когато е прекратен договора на работника, както е при тези промени.

2

да деее

преди 6 години

Червените бандити назначени капиталисти от червената хунта не могат да внасят пари в банка която са обрали.Мноого правилно решение ,трябва в друга да ги внасят.

1

работник

преди 6 години

Непонятно е защо промените касаят само обезщетенията на служителите при прекратяване на трудовото правоотношение. Промените трябва да касаят заплащането на трудовите договори на общо основание. В противен случай целите тези напъни приличат на популистка кампания, която не се интересува от истинския проблем, а само хвърля прах в очите на хората.