28

............

преди 6 години

Интересно,защо ми изтрихте поста? или аз съм единствения външен тук или явно съм налучкал истината за Никодимов. Срамувайте се. Свобода на словото има ,да ,ама само за тоя дето си плаща. Ясни сте ми.

27

Анонимен

преди 6 години

Като един истински журналист бих искал сага да му взема интервю и да го попитам. Как се чувствате след побоя? Болеше ли когато Ви налагаха? Страхувахте ли се? Някак си не го съжалявам

26

Анонимен

преди 6 години

До Борис Лобито им и в бнт и в държавата е вече силно като китайската стена. Нищо лично, но това са лабилни хора и вечно с забъркват в разни...Дори може и да не помни кога се е забъркал в нещо...Тъжно е. И вече прекалено много се преекспонира новината. Ами колко незнайни хора са убити???

25

Анонимен

преди 6 години

БНТ сервилно обслужват герб. Да им се оплчат на тях!

24

Анонимен

преди 6 години

не го знам тоя човек какъв е и от коя тв е, но ако наистина е русофоб получава едно евала от мен! На русофилите и комунистите само тва им дай - да се скрият като плъхове зад някой ъгъл и да нападат в гръб

23

Анонимен

преди 6 години

Борисовата градина не беше ли място за срещи за хора с нестандартни наклоности - европейска любов ? Попаднал е в полезрението на отряда по прочистване.Може и да си е поискал ласки за по 50 -100 лв Чувал съм чедо БНТтоимало едно кафе където срещали модерни български журналисти.

22

Анонимен

преди 6 години

Тоя не беше ли с една такава модерна сексуална ориентация? И не се ли преекспонира доста тая история? Отишъл е сам до болницата и после прааааааас - КОМА! Убиха ***.. човека! Страх и насилие в Борисовата! Вампири посред бял ден! Е, как става така? Журнализана работа ми се чини.

21

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

...малко ти е?

20

Анонимен

преди 6 години

вече като минава оттам да не се фръцка

19

Анонимен

преди 6 години

Едва ли е случайно и той много добре го знае....но нали е известен,цяла Бг разбра.Ако изпраскат някой простосмъртен и мухата няма да разбере...така е.

18

Пропаднала държава!

преди 6 години

А коя е причината да има толкова хулигани и толкова агресия? Какви мерки се вземат?Каква е превенцията? Защо нападат и бият полицаите?Защо полицаите се страхуват да използват и прилагат правомощията,дадени им от Закона,а последните се извращават и предлагат под формата на дидактическата фраза"И ко праим ся?"До къде я докорахме : Депутат да изнудва за луканки и суджуци,друг некъв *** от АЕЦ да се държикато онбашия,кандидат депутатка и координатор на патриотична ппартия да трафикира бежанци?

17

да

преди 6 години

Престъпление от страст!

16

Анонимен

преди 6 години

Нека отбележим все пак, че телевизиите се превърнаха в слуги на правителството и особено БНТ с постоянната цензура и украсяване на новините. Медия в служба на управляващите - с нашите данъци. Никодимов не прави изключение. Спомнете си и поръчковите му репортажи от Сърбия относно КТБ. Когато един журналист претендира за свободата на словото, първо да се опълчи на шефката си Вяра Анкова за цензурата и угодническите новини. Да оздравява и да преосмисли къде, какво, защо.

15

Анонимен

преди 6 години

Всички сме хора, но за сьжеление забравя ме колко е болезнено да бьдеме ударени ей така от хулугани които вместо да градят те унищожават.

14

Анонимен

преди 6 години

Изведнъж полицията се разшета , но къде е ,когато бия обикновения данъкоплатец??

13

Анонимен

преди 6 години

Този не беше ли същият, дето мине-не мине и постоянно повтаря че участието на български военни в Чехия през събитията 68 г. било най- големия срам и позор за българската армия, а услужливо забравя Ирак и Афганистан? Виден евроатлантик. Някой му е набрал, и понеже не може да докопа Иво Инджев го е докопал Иво Никодимов.

12

Анонимен

преди 6 години

До БорисДинко, ти си нали!

11

Борис

преди 6 години

Този изтънчен журналист който не прави и опит да прикрива френския си маникюр, като какъв може да се определи?! Въпросът е риторичен. Точно този тип хора винаги се намира за какво да се бият. Някой от прайда няма ли да изрази становище?

10

Анонимен

преди 6 години

Това са то медиите, превръщат един битов инцидент на нищо и никакъв журналист в национална трагедия и цяла седмица ще ни занимават с него. Сега ще има камери на всеки храст и ще плащаме и за лична охрана на бръснатата глава от снимката.

9

Анонимен

преди 6 години

Да ги хванат побойниците и да им се даде най тежкото накзание.