66

кокошкари

преди 6 години

До Бай КорлеонеБедната НФСБистка.......

65

Изгоряха

преди 6 години

Сладурана! Тя ще им запали чергата на правителството!!!

64

Анонимен

преди 6 години

Активистка нфсбистка с Ганьовска усмивка.

63

Бай Корлеоне

преди 6 години

Абе, Винкела още ли не си е подал ОСТАВКАТА, от всички постове които заема???? Тоя открадна парите за оградата, а сега вози насам-натам араби - тарамбуки.......Чакаме оставката, ямболски черкезино.....

62

Анонимен

преди 6 години

До РуснакТова е било мечтата на доста царе и императори от преди хиляди години.Просто ти го казвам, за да не си губиш живота в чакане на невъзможното, и рискуваш в последните си дни да установиш, че си го пропилялНе мога да гледа когато някой се мъчи, та затова ти давам жокерD

61

ххахо

преди 6 години

Мрънкало ,що не си избиваш другаде комплексите.Ало триещия медератор ,вземи го затрии онзи ,че насажда омраза ,а и се подиграва с български символи.

60

от ХМ

преди 6 години

Няма какво да ми даваш минуси!Скатаджиите ви ползваха патриотизма за да влязат във властта.Единия си върти бизнеса ,даже искаше да маха социални придобивки ,че да му върви фирмичката ,а другия се чуди кое посолство да обслужва.

59

Анонимен

преди 6 години

Е вече е и доказано ,мнението на народа ,че Н.С е сбор от престъпници и лапачи !

58

/./

преди 6 години

До РуснакИ нещо за жените ви можем да кажем, щото вие сте тънкопишковци и затова бягат при нас. Всяко лято им разпаряме дупарите а вие пийте сельодка и припадайте като мъpши под масите. Единственото хубаво нещо в държавата ви е това че жените ви без много уговорки се навиват.

57

nili2a

преди 6 години

Да не се окаже, че е действала по указания на шефа си Симеонов!? Ега ти псевдо патриотите! Повръща ми се всички!

56

Анонимен

преди 6 години

ся на среща между двамата тя го заплашва; само ако ме изоставиш и ще те издам. направо американски екшън

55

Анадолски

преди 6 години

Истината за българските патриоти...и агитките им...Аз се чудя как има още хора, които ми гласуват за тях...язък за по свястните българи, как ги търпите не знаю... Пожелавам ви здрави нерви колеги!

54

ХМ

преди 6 години

Още в началото на възраждащия се патриотизъм беше ясно ,че ще бъде ползван за политика от тези дето хич не им пука за България.Нещата взеха да си идват на мястото.Предполагам ,че онези с вдигнатите ръце са били ракетите носители ,но са били прекалено честни за да са във властта.

53

Анонимен

преди 6 години

Евтино излъчване, евтин човек, така ли се държат истинските патриоти? Валери Симеонов защо го няма да се произнесе????? Сега 100% ще иска да се отграничи от тази. Ама не знам кой ще му повярва вече.

52

Анонимен

преди 6 години

До РуснакАбе като сме толкова незначителни, ЗАЩО ВСИЧКИ СЕ ДРАЗНИТЕ?Не, сериозно, обяснете ми този парадокс.Това, като оня случай с книгата на Дан Браун, дето Ватикана скочи да обяснява как там пишело глупост, и всички дето небеха чули за нея и те чуха ипрочетоха.D

51

Румен до руснак

преди 6 години

С тоя български явно не си руснак. Те никога не го научават.Просто си долен,комплексиран плазмодии, който дори не смее де се представи със собственото си име. Не ставаш за *** за зеле и затова мразиш целия свят. Не ти трябва друго наказание освен да продължиш да живееш нещастния си животец.

50

Анонимен

преди 6 години

Тая на снимката ми прилича на ромка, но специялно симеонов с зачервените буцки и с белите млечни прьстчици не не. И не!

49

Анонимен

преди 6 години

Ние българите сме най-великите... шеста космическа нация, без бългатрска ракета...Джон българина измисли компютъра без български компютър...имаме патриоти и полицаи трафиканти...ехааа ние сме най най най

48

Анонимен

преди 6 години

Това е политическа инсинуация. Момичето просто си работи на магистралата и са я забърсали по погрешкаИскат да очернят НФСБ.

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54Сега олекна ли? Тука е мястот за такива духовни мастурбации, нискочели безгръбначни.Ай давай, пиши, жал ми еза тебе, знам че лекарите и лекарства са скъпи