13

Анонимен

преди 6 години

Иберийците са си научили домашното след като векове наред са се борили да изхвърлят исляма от земите си. Няма повече да допуснат грешката исляма да нахлуе и да ги завладее. Сеута е преграда за африканците. Няма как да преминат. Испания плаща на Мароко също да пази границата със Сеута от пришълци. След договора с Турция за връщане на мигранти и в Гърция криво-ляво се стабилизира наплива. Горещата точка е Италия! Либия спираше африканците, но свалиха Кадафи и сега няма кой да ги спре към Италия!

12

Анонимен

преди 6 години

17, ако някой трябва да има претенции към Сеута, това е Португалия, която превзема този град от арабите през 1415г. и поставя началото на първата глобална империя. Неслучайно до ден днешен герба на града носи португалските символи. Така или иначе, от изключителна важност е този град да бъде в ръцете на иберийците защото служи, като бариера за африканците, които се опитват да провикнат в Европа. Затова не са станали бежанска дупка като Италия или Гърция. Испания плаща на мароканците също да пазят

11

Анонимен

преди 6 години

Испански град в Мароко???? И чих го търси този град там? Това не е ли колонизирана Мароканска територия? Този град няма нищо общо с Испания. Отдалечен е доста от Испания. Колонизаторите плачат и защо? Защото са на чужда територия! Само се чудя как още не са ги избили мароканците колонизаторите си? Ало еспаньолите това не ви е средновековието бе!

10

Española pu

преди 6 години

Ей сега ще видят кон боб яде ли като гуардия сивил ги хване на къси пасове .... те там не се шегуват!!! 😉

9

Анонимен

преди 6 години

Само и единствено в Израел такъв го опаткват на секундата! Дори по-ефикасно , отколкото в щатите! Причината е , че там отдавна са се.убедили , че при брадатите не върви толерантно отношение , бдения.и мечета!

8

Анонимен

преди 6 години

Нали ако полицая го гръмне после левите ще опищят целия свят за полицейската бруталност???

7

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се обяснява по-ясно - предупредителен изстрел в главата и два контролни в сърцето и така ще почнат да разбират. Трябва да се достигне до интелектуалното ниво на ищеца, за да бъде задоволено искането му.

6

Анонимен

преди 6 години

Мирната религия.

5

Анонимен

преди 6 години

Кво им става в тиквите на муслитата от тяхната мирна религия? Мирна, добронамерена и изведнъж нещо му прищраква, взима ножа и започва да коли??? Защо бе, резньовци, наши сте мирни? Или в тиквите ви само семки. Германия ги прие и такъв си го набута, че ще вият с години ако не вземат мерки. Ние в Бългатия сме страдалиот мирната религия. Копривщица, Батак, Панагюрище, Клисура, Стара Загора, хиляди изклани!! Кой им вярва на тези измити мозъци? Танте Меркел, но тя е добре пазена и скрита.

4

Не!

преди 6 години

Такова го гърмиш на място без окото да ти мигне.... защо са го арестували изобщо?!?!

3

Анонимен

преди 6 години

МАВРИТЕ и мароканските скакалци са налазили яко Испания! Язък за реконкистата!

2

ГАДОРЯН

преди 6 години

Абе все ми се струва че водородната бомба е по акбар, ама нейсе ;))))

1

Анонимен

преди 6 години

Ердухан ги нарича -братя