13

Анонимен

преди 6 години

Тази драма я покозаха по телевизията а иначе ако искате информация отидете да попитате в Пирогов колко деца са пострадали при летните походи с даскалиците ,като дори не са им правени и задължителните застраховки ,защото няма конрол тая баба излязла с 10 деца да пресича реката ами ако се подхлъзне и си удари главата изпадне в безсъзнание и се удави в реката тия 10-те кво ще правят -ще тръгнат да и помагат нито знаят къде и кого да търсят нито къде да вървят .Контрол няма

12

шматка

преди 6 години

До 12 Значи бонус казваш за това че си върши работата.А като стои в депото без работа ще има ли отдръжки.Хора съвсем се изумихте.

11

Анонимен

преди 6 години

БРАВО НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР! ЕДНА ХУБАВА НОВИНА!

10

Анонимен

преди 6 години

Браво на тези достойни хора от Пожарната команда!Бих предложил освен признанието на хората да имат и бонуси за подобни действия!А като забележка към Днес бих казал ,че е хубаво да се уточнява къде точно се случва действието,защото със сигурност много от читателите са си помислили за с.Варвара до Царево,на морето!

9

Фенчо

преди 6 години

Браво.

8

Анонимен

преди 6 години

Браво. Наистина това трябва да е новината а не да занимават хората с щуротии. Достойни мъже изпълняващи дълга си!!!!

7

Трън

преди 6 години

Напишете името на този достоен човек.

6

пери

преди 6 години

Ей това е новина! Да е жив и здрав човека!Добре, че имаше добра дума и за учителката. Добри примери за децата.

5

пенко

преди 6 години

Браво ,за това ,че не си си дал името!!! 10 деца по 25 кг на 10 м -осигурен- ...просто работа !!!" При всички случаи" децата са ти казвали : "ДИЙ КОНЬО"!!! Но аз Ти "свалям шапка" -когато защитаваш България -от пожари , наводнения ,земетресения,срутвания... и каква ли не опасност за народа !!!!! Малки заплати ...ама ако Ви няма ??!!

4

Анонимен

преди 6 години

Браво е това се казва пожарникар! Но има ои други кпито имат диплома за пожарникар но се занимават съсъ суджуци...

3

Анонимен

преди 6 години

Да го направим премиер?

2

Ето..

преди 6 години

..тази новина трябва да е централна за деня!Браво на полицая за мъжеството и професионализма!

1

НАЙ-ПОСЛЕ

преди 6 години

НЕЩО ДОБРО ! ! ! БРАВО РЕСПЕКТ ЗА ПОЖАРНИКАРЯ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ! ! ! БРАВО И НА УЧИТЕЛКАТА ЗА АДЕКВАТНАТА РЕАКЦИЯ ! ! ! МАЛЧУГАНИТЕ СА НАУЧИЛИ УРОКА ЗА ПЛАНИНАТА ! ! !