67

Темида

преди 6 години

незачитането на правовия ред в страната............благодарете на дружките си от "съда" ако има такова нещо в бг.

66

прост

преди 6 години

Тая нотариална камера е по-нагла и дебелокожа и от демонстрацията на побойниците :)))

65

анонимен

преди 6 години

стига с кражбите на парите и имотите на хората

64

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Тия имотни измами да не мислите, че стават без нотариуси?Да сте видели осъден нотариус?

63

Анонимен

преди 6 години

Не само ще ги бият, но и нещо друго ще ги правят ! Скоро такива неща трябва да се случат и с частните съдебни изпълнители ! На народа му опря ножа в кокала !

62

Анонимен

преди 6 години

боят над жени не го одобрявам и толерирам,но боят над нотариуси със сигурност има причина и трябва да се проучи каква е.Някой е бил измамен и според него със съдействието и участието на нотариуса,или нотариуса е отказъл да влезе в схема за измами и така се пречупва позицията му.Тук е необходимо сериозно разследване не на боя а на причините за него,защото правната ни система е много опорочена

61

читател

преди 6 години

Когато законите на държавата не работят, включва се законът на Линч.

60

нотариуси-кожодери

преди 6 години

Я да попитам таксите при нотариусите кореспондират ли със средните/поне/ доходи на населението. За заверка на подпис в молба до съда 12лв-работа 20 секунди как ви се струва? Дори не се подписах пред него...И защо е нужна заверка, когото представям лично документа в съда и там ми проверяват личната карта??? Всички са навързани с една цел-да ни дерат кожите.

59

Анонимен

преди 6 години

Откривайте сезона за алчни прокурори и съдии!

58

Анонимен

преди 6 години

Милите жени, какво им остава освен да възкликнат по остапбендерски. "Вече съм милионер, сбъдна се мечтата на ***" Един бой ще го понесат. Колко му е. Къде, къде по страшни неща се случват. Да вземем убитата банкерка от един изтрещял от номерата им човечец.

57

ясно е!

преди 6 години

Нотариус, ЧСИ, адвокат, прокурор, съдия и т.н., когато и да ги пребиеш все е късно, и те си знаят защо. Душмани!!!

56

Неа

преди 6 години

Боят се прехвърли от лекарите към нотатиусите ....

55

Теди

преди 6 години

Срещу 40 хил ставаш нотариус .Защо ми триете коментара ???

54

Анонимен

преди 6 години

в бандитските среди, чат пат се изясняват отношения. не е ясно кои са по големи бандити в случая

53

Народен човек

преди 6 години

Хайде холан!Нищо лошо не е станало!Както с "честният" си труд си заслужили парите,така си изпросили и боя!Защо за толкова години преход,не пострада някой обикновен,трудов човечец от някой град или село,дето едвам връзва двата края???Не е лошо да се замислят и някои други алчни хора,когато ги навести висшата справедливост,макар и не винаги под тази неприятна форма?!?!?!

52

Анонимен

преди 6 години

Що бе,нали имали застраховка да ги пази,отнася се и за данъчните служители..

51

сократ

преди 6 години

един нотариус в голям град до обяд си изкарва учителска заплата, даже и три заплати.Кожодерска професия, заверяваш пълномощно и ти искат 60 лева, пълномощното е от четири изречения.Нотариалната камара действа на приниципа:гарван гарвану око не вади.Одобрявам боя.Правосъдието не си върши работата, а взема по четири-осем месечни учителски заплати месечно. Бой му е майката.

50

вуйна пена

преди 6 години

щом са ги били, значи нещо лошо някому са сторили.Има във всеки голям град по няколко с такава професия на които и бой е малко.И да се оплачеш от нотариус значи да се оплачеш на кучето, което ти е изяло салама.

49

Анонимен

преди 6 години

Боже!Уважаван нотариус в БГ!Има ли поне един нормален българин или европеец,,който да твърди,че в българската правна система поне едно звено е "уважавано"?Перефразирайки мисълта на Хитлер за писателите,спокойно може да се каже " Чуя ли за български демократ- юристи,икономисти,финансисти,журналисти и т.н. "арт-политици"- веднага се хващам за револвера!Те си знаят защо!"Да унищожиш БГ-икономика,образование и здравеопазване,да унищожиш и прокудиш 4 млн българи от страната за 28 г- това е УЖАС!!!

48

Измамен

преди 6 години

Скоро и със съдиите така!