21

Анонимен

преди 6 години

До Дарвин

20

Дарвин

преди 6 години

колкото повече хуманоиди, толкова по-малко хуманоиден морал

19

Анонимен

преди 6 години

Абортът, особено ако зародишът е вече в 3-тия месец, си е убийство и жената която го извършва е точно толкова безотговорна, колкото майката която убива детето си. Имам предвид, че на нея няма да й трепне окото, както убива един жив зародиш на бъдещ човек, така и да бъде вредна за вече родените си деца в даден етап от живота им. Това е егоизъм и жестокост и си е чисто престъпление. Докога на безотговорни родители ще се дава право да имат поколение и след това невинните създания ще страдат заради чужди грешки, защото всеки има право на едно щастливо, безоблачно детство, грижи и нормален живот сл

18

Край

преди 6 години

Има демократично, хуманно и морално средство за ДОБРОВОЛНО намаляване на нежеланата раждаемост. Държавата трябва да предлага на всяка жена оставила дете в дом срещу 2-3 хил. лева да и бъдат прекъснати детеродните способности хирургично. Защо не се прилага ли - щото не се иска от хората които управляват ЕС.

17

По тази причина

преди 6 години

Китай строго ограничи раждаемостта преди повече от 20г- за да не се напълни страната с *** и бедни.Едва от една години е разрешено ВТОРО дете, след като свикнаха да се ГРИЖАТ,ОБРАЗОВАТ, ВЪЗПИТАВАТ едно дете и най-важното: и родителите да МИСЛЯТ по друг начин:ОТГОВОРНО!

16

Ако това

преди 6 години

същество не се ЛИШИ ХИРУРГИЧЕСКИ от възможност да създава същества, да бъдат съдени хората, които са бездействали.ЗАЩО *** трябва да създават поколение СЕБЕПОДОБНИ?Това ли наричате "ПОКОЛЕНИЕ'и "РАЖДАЕМОСТ", "население на РБЪлгария, българи?

15

На колко години е

преди 6 години

била, когато е родила първото си дете?Защото тя още не е навършила 18, на 17 г. е.Всичко, което тя казва по случая с умъртвеното дете, може да е измислица.Онова, което не може да се оспори, е нейната абсолютната безотговорност.Колко ли пари са отчислени от хазната от момента, в който майката на тази ромка е започнала да взима майчински, детски и други помощи за нея. Колко пари сме дали и заради двете раждания на тази Гергана?За колко такива същества ли плащаме и плащаме? ЗАЩО ?!?!

14

преди 6 години

До АнонименДа, ако беше направила аборт, това нямаше да е престъпление и абортът не е убийство, независимо от сектантските и псевдорелигиозни тълкувания. Защото, ако се доверим на тях и контрацепцията е убийство и пр. Премахването по медицински път на зародиш в начален стадий на бременността, който зародиш няма мозъчна дейност и не може да се развива самостоятелно извън утробата, по решение на бременната е нейно право и не е убийство. Не може да приравнявате причиняването на смърт с аборта.

13

Боби

преди 6 години

Само едно ЗАЩО????Защо по дяволите???? Като не го желае да го даде за осиновяване....знам как и на хората чакащи да си осиновят детенце трепва сърцето като им го дадат, и как ще го направят щастливо..а и то ще озари тях....не го искаш ОК, но не го погубваи даи му шанс да стане човече да живее да се радва да радва и нас другите....БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЗИ СВЯТ, БОЖЕ. Дано мъничето е на по-добро място.

12

Анонимен

преди 6 години

майката казала, че то плачело, почнало да повръща------Ами дай го за осиновяване или поне остави бебето в или пред болницата и се махай *** пач---вро!, що трябваше да го убиваш!?Айде сега в пандиза 10 години!

11

Анонимен

преди 6 години

Етнос?

10

Весела

преди 6 години

Да й пъхнат два чорапа в устата, докато не спре да диша. Това заслужава. "Който нож вади, от нож умира"!!!!

9

В Англия

преди 6 години

До АнонименНаистина контролът в семейната среда при отглеждане на детето е на много високо ниво! За разлика от бг!!!

8

Анонимен

преди 6 години

чудя се на служебните адвокати защо се занимава с подобни случаи,как след такова тежко престъпление ще я защитиш....всеки адвокат имащ достойнство и морал би отказал защита на такава убийца

7

Анонимен

преди 6 години

първо ... незнам каква е аналогията на химическата кастрация при жените, ама тя ще е първовторо - доживотен затвор

6

Анонимен

преди 6 години

Това дете като се е родило е била готова да го даде за осиновяване, но криво разбрани демократични принципи искат детето да расте в семейна среда, няма контрол какво става, как и къде ще се гледа детето. Това детенце можеше да расте щастливо и да ощастливи някои родители. В Англия проверяват семейната среда на всяко дете и го взимат само и при най-малкият съмнение за нередност.

5

Анонимен

преди 6 години

До съдаДайте и максимална присъда, че тя на 18 вече 2 е родила- едно оставила, друго убила. Вероятно ще бъде заплодена многократно в близко бъдеще. Така че, вместо държавата да гледа изоставените и деца , по- добре да я гледаме нея зад решетките.

4

Анонимен

преди 6 години

Голямо лицемерие, ако беше направила аборт всичко щеше да е наред, нали? Колко ли хора с абортирани деца пишат срещу нея? Разлика няма. Абортът е дете убийство.

3

Без коментар

преди 6 години

за тази постъпка!!! У животните има развит майчински инстинкт в повече , отколкото у това същество т.н. майка!Дано бъде наказана по същия начин както тя е убила детето си!!!!!На 1 г и 10 месеца да го убие - УЖАС!!!!!!!!!!

2

правосъдие

преди 6 години

за сатаниста адвокат- доживот, а за нея публичен линч чрез замерване с камъни !