13

Шаран-БГ

преди 6 години

Юрки,Юрки--и-и, хубаво си ги наредил. Ама ние знаем, как стават нещата по тези ширини. Вече всички научиха. Вино от "шато карнобат", суджук от Добрич, леко почесване,пардон потупване, по гърба и хоп- голям растеж по плана "Юнкер"в България!! Сега, по плана на германската хубавица, като разселим 2000-3000 " мигранти", като станат и два-три атентата на наша територия -ЩЕ СЕ ПОЕВРОПЕЙЧИМ ОКОНЧАТЕЛНО С ГОЛЯМ НАПРЕДЪК!!

12

Анонимен

преди 6 години

Каква икономика бре, само някакви големи герберски фирми и търговия в полза на ЕС.

11

Анонимен

преди 6 години

По плана юнкер после паретата се връщат . Честито!

10

Анонимен

преди 6 години

ако не ги крадяха *** дори можеше и да ги усетим тези пари

9

българина

преди 6 години

Не бройката а сумата е важна нещо не я видях

8

Читател

преди 6 години

Да, бе, голям келепир, няма що. Хората или измряха, или избягаха от България.

7

Анонимен

преди 6 години

Кажете, го това колко сме добре и как добре усвояваме, на оня дето нямал пари за погребението на баща си. Кажете го и на десетките хиляди по селата из Родопите и СЗ България, дето нямат пари ***, а бачкат цял живот. Кажете го и на миньорите с 4-500 лв. заплата в мините на госина ви Ковачки, тоз робовладелец и кръвопиец ньеден. Кажете го на тия хора, пък дали ще ви повярват?!

6

Анонимен

преди 6 години

До до номер 2ако даваха нормални заплати нямаше да има липси на кадри.Ама хем да сме с най-ниския данък печелба, хем с най-ниските заплати в цяла Европа, хем постоянно да субсидираме "бизнеса" по европейски и национални програми, хем да лъжем държавата и работниците, хем накрая да ревем че бизнеса ни ще фалира, че минималната заплата е твърде висока и клас за трудов стаж трябва да се премахне, а работниците са алчни и мързеливи, нали?

5

Анонимен

преди 6 години

Те парите със сигурност са усвоени... Ама къде по веригата е въпросът. Малките и средни предприятия знаят ли, че ги водят финансирани?! Някъде, в някой отчет на правителството за "усвояване" на средствата по плана Юнкер?

4

до номер 2

преди 6 години

И кои са тези фалирали предприятия , защото моята професия е свързана с пътуване из страната и срещи с частни фирми и мога да ти гарантирам , че ако липсата на кадри не беше толкова голяма щяхме да нямаме равни в момента.

3

Анонимен

преди 6 години

к.

2

Анонимен

преди 6 години

Чета и не вярвам на ушите си! При работеща и просперираща икономика няма да е пълно с фалирали предприятия , които никой не иска да купи и за жълти стотинки.

1

Анонимен

преди 6 години

По "усвояване" на средства нямаме равни