10

JJIvanov warning

преди 6 години

преди години попаднах на атакувани от мед мафията жени от Украйна потомки на полу богини..Провеждат полови масажи с ухажващи ги мъже. мъжете ползват обемно прецакани с СПИН активни скенери презервативи /скенерите са монтирани в касови апарати..СЛедва атака през хологрмаи в лични документи с цел СПИД анти Русия/Анти киевска русия/атаката е видима дамата е обемно обсебена ..следва рязко усилване н а имуната система и хоп излекувана

9

hasan

преди 6 години

последно колко години ????

8

...

преди 6 години

Значи споко хора! Мога да ви кажа, че около 10% от населението на земята е резистентно баш към този вирус! Така, че дори сичките останли да изпукаме от таз баш болест, то ше има такива дето ше оживеят!

7

Пффф

преди 6 години

Честито на ЛГБТ ахахах

6

Анонимен

преди 6 години

как може да се излекуваш от нещо, което не съществува?

5

Анонимен

преди 6 години

"Момиченцето било лекувано в продължение на 9 години.""Детето е преминало десетмесечен курс на лечение, ...""... след което е взимало лекарства."---Доста несвързано; и неубедително.

4

Анонимен

преди 6 години

Ремисията не означава че не може да има рецидив и след време симптомите да се върнат.

3

Анонимен

преди 6 години

ТОКУ ЩО ГЛЕДАХ ЗОРАТА НА ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ!!!И ТАМ ВИРУСА БЕШЕ ИЗБИЛ 7 МИЛИАРДА ДУШИ НО БЯХА ОСТАНАЛИ ВЕРОЯТНО ПОД МИЛИОН НА ЗЕМЯТА КОИТО БИЛИ РЕЗИСТЕНИ НА ЩАМА!!!----------ТОВА СЕ НАРИЧА ПРЕНОСИТЕЛ НА ВИРУСА БЕЗ ДА УБИВА ПРИЕМНИКА ЧУВАЛ СЪМ ЗА ТАКИВА ОРА!

2

Анонимен

преди 6 години

Африка допринася много за просперитета на някои от големите фармацевтични компании. Не случайно там изникват огнища на позабравени за науката вируси. Свободата на движение дава възможност за проследяване на мутацията на много щамове. Направо континент като натурален инкубатор на РНК.

1

Анонимен

преди 6 години

"новина" в три параграфа... евала. То май само ги пускате колкото да си симулирате за пред рекламодателите, че уж имате много релани импресии.