21

бг

преди 6 години

Същото правеше и българското комунистическо правителство ,което изяснява какъв е бай Реджеб

20

Аз само да попитам..

преди 6 години

..какво прави в Америка един лош човек като Фетхуллах Гюлен ,ТАМ ЛОШИТЕ НЕЖИВЕЯТ ! (въпроса ми е ироничен)

19

Анонимен

преди 6 години

Това не е реалност, а диагноза...

18

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не ме вълнува това. Не знам на кой нормален му дреме ?

17

Болтюрк(*

преди 6 години

До Анонимен-2 Веднага беше внесена от Япония разкодирваща апаратура гака кодирващата програма BY LOOC беше срината и които са го използвали,, ИЗПЛУВАХА" на повърхността

16

Али

преди 6 години

В България има над един милион турци ! И продължават да се размножават тук в родината си !

15

Анонимен

преди 6 години

Абе,престанете да пробутвате тази статия в изскачащите прозорци,в България турци няма,дори и българските турци не са турци,да не говорим,че и турците са се образували като нация от Ататюрк,не по-рано.Направи ни проглушихте ушите с тази Турция!Изобщо не ми дреме какво ще правят турците,важното е да не се месят в България.

14

до 16

преди 6 години

Най-добре поръчай за зор заман в случай на нужда няколко банки с ТУРСКА кръв, да не станеш зян после...

13

Суеверен до 16

преди 6 години

Да не ти се налага да ти преливат кръв, че може после да се смеси, леле-мале няма да си ариец повече.

12

Анонимен

преди 6 години

AMIVSICKI MUSULMANI V BALGARIA SA TURZI.

11

Анонимен

преди 6 години

Двойно гражданство не трябва да съществува изобщо.Всеки да се определи на коя държава иска да е гражданин и точка.

10

Анонимен

преди 6 години

позор за турската държава ,а колкото за опита за преврат,това си беше чиста турска сапунка с режисьор ,сценарист и т.н. и най-вероятно турците са единствените които са се вързали на посредствения сценарий

9

Анонимен

преди 6 години

Пълни лицемерни лъжи

8

Ива

преди 6 години

До дивашка държава,Точно,че превратът го извърши Ердоган и то с помощта на Англия и САЩ.СЕга вторите си бият шамари и редят пъзелът "Излез сух от водата и убий кучето Ердоган без да се разчуе".....

7

Ива

преди 6 години

До Невен,Грешиш!Двойното гражданство за турците в Германия се дава докато децата им навършат 23 год,след което трябва да се определят като немци или турци.От години турците се опитват да се борят за двойно гражданство в Германия,но.....германците са умни. :) Изкл.правят за гражданите на Мароко и Иран мисля.Всички от ЕС имат право на двойно гражданство.Относно Ердоган-той е топ *** и *** нерез.

6

Невен

преди 6 години

Нещо не се връзва. Българските турци имат Български и Турски паспорт, което значи че България и Турция нямат проблем с двойното гражданство. Тези искат Немски паспорт, те и немците нямат проблем с двойно гражданство ...

5

Анонимен

преди 6 години

Трябва да има мебдунараден закон да няма двойно гражданство за никоя държава, избираш си какво да има и толкова, не турско и американско едновременно или турско и българско а САМО ЕДНО !

4

до турско правосъдие

преди 6 години

те се знаят както и тука в България, само че тука не ги затварят!!! защото и на тях чорапите им са КИРЛИВИ. тогава става бумеранг нали разбирате всичките до коша.

3

защо не помислете

преди 6 години

Защо не се замислим над друго. Как Боко Тиквата погази всички международни договори с странеа БГ и решението на нашия съд и върна на Турция лице подала молба за убежище. Кога ще има справедливост?

2

Анонимен

преди 6 години

Ами много естествено ,че Ердоган предварително е подготвял всичко и е планирал така нареченият опит за преврат за да има мотиви да арестува и исвобождава от работа неудобните ! Как така турското разузнаване само за 2 или 3 дни след преврата успя да докаже ,че десетки хиляди хора са преки участници в т.нар. преврат ,а стотици хиляди са косвени участници ! Тези списъци с неудобните хора са били подготвяни предварително ,а така нареченият преврат Ердоган го инсценира за да има мотиви за действие !