21

Анонимен

преди 6 години

И как точно Кралев е съдействал. Негов ли е самолета или някой друг е разпоредил да се пътува с него.

20

Анонимен

преди 6 години

ФК Лудогорец има достатъчно пари и нужда от свой собствен самолет. С него могат да летят до София и за европейските мачове. Може да бъде използван от фирмите на собственика на отбора, когато няма други мачове. Собственикът на Лудогорец разполага с личен самолет само за да задоволява егото си. Намирам за абсурдно държавна машина с подобни добри летци да бъде ангажирана за нещо, което не е жизнено необходимо, въпреки че от Лудогорец са си платили за услугата

19

nina

преди 6 години

До БАБА КУНА /4/:...не се бойте, "За плащането не се безпокойте-Лудогорец" имат пари."Ами те затова имат пари-защото само вземат, без да дават.

18

ДАААА...

преди 6 години

ТОВА Е ВИД КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ИЗГЛЕЖДА ЧЕ СКОРО ЩЕ ИМА ИЗБОРИ КАКВО МИСЛИТЕ????????

17

Анонимен

преди 6 години

До Калина- Калинке - Малинке , ще ги запо4ваш казваш ? Сама ша ги оправиш ли ?

16

Анонимен

преди 6 години

Другата седмица да закарат и ФК Ботев(Пд) да не закъснеят за мача.

15

Калина

преди 6 години

А децата, които печелят медали от международните олимпиади по физика, по математика...???Хайде да дадем на парламента августовската почивка, че ще е последна. Предлагам от септември да ги започваме!

14

Вот на Недоверие!

преди 6 години

Къде е т.н. опозиция?Вот на недоверие към престъпното правителство на Тиквата!Дано израелците на напълнят шушоните на бразилската сбирщина с Дяков и Моци с поне 5:0

13

Анонимен

преди 6 години

Спрете да плащате данъци, бе БУ..ДА..ЛИ.Не могат да санкционират целият народ.СПРЕТЕ!!Всичко се КРАДЕ от бандата на Боко-тиквата.

12

Анонимен

преди 6 години

Правителственият самолет????????????????????За такива ИЗЦЕПКИ в нормална държава ПАДА правителството на мига.Опсссссс, забравих че Бг е в централна Африка.

11

Анонимен

преди 6 години

Еййййй, Гелосаният е пуснал корени навсякъде. Тиквара му даде 3 милиона да си построи трибуната, опростил му още 50 милиона, кой знае колко плаща Гелосания на Тиквара като такса "Спокойствие"? И Тиквара благородно разрешава този отбор, в който останаха трима българи, да лети с Отряд 28. Дано паднат тези миганьори!!! Гела купил съдии, федерация, Перукеров, за да става лампион всяка година. Видя се с ЦСКА как свиреше реферчето, каква дузпа не даде за ЦСКА. И Лудогорец започва да се мрази!!!

10

Анти-хомосексуалист

преди 6 години

ГЕЛОСАНИЯ и БОЧКО си пърдат един на друг в гащите!!! Не мога да ги ДИШАМ!

9

:):)

преди 6 години

що пишете глупости,гелосания си е платил

8

Анонимен

преди 6 години

Няма да се учудя ако Витоша Бистрица победи Лудогорец, все пак при бб винаги е танто за танто...

7

Мечта

преди 6 години

от кога си мечтая да плащам на държавата да прекарат със самолет футболен отбор ... най после сбъдната мечта.Както казах и преди, Бико и Сие се разполагат с държавното имущество като със собствено, раята да плаща и никой нищо неправи. само сме големи да развяваме знамена докато шуробажинащината продължава 28г. робството не е свършило ...

6

Анонимен

преди 6 години

Да сте чули правителствени самолет, да извозват Реал Мадрид, Байрен Мюнхен, Ман. Юнайтед, и др.?

5

Звинявайте

преди 6 години

*** в тоз отбор има ли българе?

4

Анонимен

преди 6 години

Преди седмица Тиквата опрости 50 000 000 на СОБСТВЕНИКА на ЛУДОГОРЕЦ , какво са за бюджета още 2 000 000 лв за джобни .

3

Анонимен

преди 6 години

При Борисов ПЪРВИ возеха и .... на ПАЙН... с отряд 28 ! Пак същото началство , същите простотии. Мъка Българино , мъка ! Само това заслужаваш !

2

БАБА КУНА

преди 6 години

НАЙ-ПОСЛЕ СЛЕД БОКОВИТЕ ПИШМАН ТИГРИ И ЕДИН ДОБЪР БЪЛГАРСКИ ОТБОР ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕТ. ЗА ПЛАЩАНЕТО НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ, ЛУДОГОРЕЦ ИМАТ ПАРИ.