143

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТо пък един туризъм ,само мутри и ...

142

Анонимен

преди 6 години

Маркс,Енгелс, Ленин,Сталин- все съзнателни и умни комунисти,но недостатъчно ефективни ! Никой не е по-ефективен антикапиталист от Бжежински,Кисинджър и Меркел!Още Ленин е казал,че в името на "финансовата"-а не реалната печалба всеки капиталист е готов да се самообеси!Да изнесеш производството на САЩ в Китай,да привикаш милиони бежанци да работят в Европа в името на "печалбата" вместо да насърчаваш истинския капитал-знаещи,можещи и опитни специалисти-това го могат само ПЪЛНИ КОМУН-ИД.ИОТИ!

141

Анонимен

преди 6 години

Медиите лъжеха за Южен поток,че ще е на загуба и е руски,но де факто това се оказа лъжа,нито е на загуба,нито е руски.Защото не само Южен поток,но и потока на немците беше спрян от шведите.Има нещо недоизказано.

140

Анонимен

преди 6 години

Щом разсипаха иконимиката на сънародниците си - източногерманците,означава,че тук не се мисли държавно,а корпоративно и лобистки.

139

Анонимен

преди 6 години

До WTF Бла-бла-бла или по-точно дрън-дрън

138

Анонимен

преди 6 години

Надеждата за Европа остана само в Швеция и Норвегия.

137

българка

преди 6 години

Политическите партии се финансират от едрия капитал. В Германия има недостиг на половин милион нискоквалифицирани работници. Едрия капитал има нужда от евтина работна ръка, Меркел си мислеше, че ще им докара безплатна работна ръка. Но мноооооого се обърка. Това не са едновремешните роби от Африка. Тези не искат да работят изобщо. Лудата баба прецака всички - и собствения си народ, и спонсорите си и цяла Европа !!! Сега се опитва на източна Европа да хързулне тамбурките.

136

Трак до Боби

преди 6 години

Ти май си нямаш и понятие от договорите за ЮП.От Русия винаги сме ощетени.От 2001г. до 2012г. ние плащахме най скъпия газ на света-600$ за кубик.През 1999г. Костов подписва договор за 15г при фиксирана цена от 150$ за кубик.Дойде царя и веднага го прекрати за да стане 350$.

135

до 141

преди 6 години

Ако руснака беше изчистил от немци ГДР защото там е окупирал НЯМАШЕ ДА ИМА ОБЕДИНЕНИЕ НА ДВЕТЕ ГЕРМАНИИ........................

134

Анонимен

преди 6 години

КАКТО АРХИПРЕДАТЕЛЯТ ГОРБАЧОВ ПРЕДАДЕ ЕДНА ВЕЛИКА СТРАНА, ТАКА И АРХИПРЕДАТЕЛКАТА МЕРКЕЛ ПРЕДАДЕ ДРУГА ВЕЛИКА И МОЖЕ БИ НАЙ-КАЧЕСТВЕНА СТРАНА - DEUTSCHLAND ! СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ !

133

Боби

преди 6 години

До Анонимен 150Ано Умни вземи смятай и след това говориПо-проект ЮПаток е 80 млрд куб пропускателна за година, България харчи 2,9-3,5 кубПочти 500км щеше да е тръбопровода на наша територияТранспортна + Техническа такса е 5$ на 100км на 1000 кубически метра газ Смятай колко ще е оборота. Като 1$ директно влиза в бюджета(ДДС)75 000 000 000 куб м на 500км по 1$ = 75 000 000 * 5= 375 000 000 директни Чисти приходи само за бюджета.Цена на Юпаток 4 милиарда Евро за Българската част + лихви

132

Анонимен

преди 6 години

До Трак до 147От Южен поток НИКОГА нямаше да получим и стотинка! Невероятно завишената цена на строежа щяхме да изплащаме до спирането на газта! Този бе един от поредните проекти на Кремъл за финансово ощетяване на България! Вредите от Бургас-Александруполис са много повече от ползите. Имаше опасност да загубим туризма в цялото южно черноморие!

131

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм се питал и нямам отговор на въпроса: Защо хората обичат да се мятат в крайностите?

130

Трак до 147

преди 6 години

Ти май от икономика и понятие си нямаш.От южен поток щяхме да получаваме пари след 15 до 20 години от реализацията му.А за Белене просто млъкни.Това е най голямата кражба от България след КТБ.Сега кажи и , че с износ на домати ще забогатеем та да докажеш , колко си умен.

129

До 145

преди 6 години

Това , че ти се имаш за слабак , не означава , че всички са такива.Аз лично съм горд да се нарека европеец.Европа винаги е била и ще бъде владетеля на света.

128

до 126

преди 6 години

Обединена Европа е твърде слаба вече да се противостои на предизвикателства.Тя неможе да се справи с бежанците. Това беше целта на САЩ.

127

Трак

преди 6 години

Много сте заблудени ако си мислите , че германците още се делят на източни и западни.А за емигрантите сте в голяма заблуда.В Германия има точно 4 процента мюсюлмани , а джамии трудно ще намериш.Германия в момента е най силно развиващата се икономика в света.Просто не можете да си представите , колко са напред във всичко.Но те си го изработиха този успех , а не го отнеха или откраднаха от друг.

126

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо обвинявате немците?Те не са толкова глупави,колкото си мислите,колкото и да им промиват мозъка.Народа не е виновен за нищо,напротив,те също са жертва.

125

Галопа в

преди 6 години

Май верно Рушняка трябваше да ги изчисти глупавите швабе след ВСВ.

124

ООД

преди 6 години

"Защо Германия отвори границите си през 2015 г. за бежанците?"Заради Джордж Шорош.