39

До 46

преди 6 години

Кои от бежанците работят в ЕО ?

38

Щирлиц

преди 6 години

Ккава криза,нали уж ви трябваха няколко милиона бежанци за следващите десет години?Иначе германската икономика нямало да се развива?Ама и вие не знаете какво искате-хем друг да ви бачка мръсната работа,хем искате само арийци по улиците.

37

ООД

преди 6 години

Така ще е братя! Феминизацията е компонент на интелектуалния джихад! В което общество жената престане да изпълнява отредената й от Бог функция да ражда деца (мн.ч.) и да бъде майка, неминуемо остарява, измира и изчезва. Точка. А в природата празно не остава, затова Исляма се развива като бурен в обезплодената градина! Толкоз. Нека жените ни учат по 16 години и правят кариера по още 25 след това. А после, сетила се Мара да се побaра, но е късно либе за китка - има джамии вместо това!

36

100%TURK

преди 6 години

До 21 век.За автоматизация в полза на човека , да ! Но ако следствие на тая автоматизация , след няколко десетилетия се появят цели орди от излишни хора , съм категорично против ! Такава наука не служи на човека ,а обратното. Лично аз съм против тоталната автоматизация на селското стопанство и някои други отрасли на леката промишленост. Нека роботите да работят там където нормалната човешка дейност е невъзможна и опасна , например.

35

100% в 21 век

преди 6 години

До 100%TURK Да сте чували нещо за автоматизация? В 21-22 век европеиските народи ще се нуждаят от 50% от сегашното си население и това е тенденцията в нормалните страни. Почти всичко ще се прави от роботи и техкика с мин. участие на хора. Хем екологично, хем по-производително, хем пестене на ограничените ресурси на Земята. Само пещерняците се кефат на 5-10 деца и удвояване на населението през 30г.

34

Хахаха

преди 6 години

Цяла Африка и Арабия ще населят цяла Европа . Дедовците ми за какво са били ранени или загинали във ВОЙНИТЕ ???

33

100%TURK

преди 6 години

До 36 байхейс.Така е уви !И това са данни на европейски институции , от преди десетина години , които също предупреждаваха ,че ако не се вземат мерки , Европа ще се превърне в огромен старчески дом ! Мерки да ,но такива като умишлените бежански потоци , едва ли ще са решението на проблема . Напротив ! Някои нации ще изчезнат по рано от предвиденото дори ! А най жалкото е ,че проблема се политизира !Това го прави още по противен и опасен.

32

Anonimen

преди 6 години

Do evropa 27Ave ti gleday sebesi.nedey da prikazva6 ot imeto na evropa.kazvay ti kakvo moje6 kato balgarin.kolko miliyona ste .kakvo proizvejdate aaa...turcia e 83 000 000.

31

Елементарно

преди 6 години

Истинските трафиканти на хора са Италия и Гърция, които ги докарват в Европа още от либийски води. Веднага трябва да ги връщат обратно и да ги "спасяват" в Африка.

30

байхейс

преди 6 години

демографското състояние на Германия е катастрофално !Поробените от евреите-лихвари немци не се размножават, 1/3 от немците са над 60 години !с присъщия си цинизъм юдо-масонската мафия реши да си внесе нови роби - ето за това Германия "отвори" границите си

29

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше "диктатора" Ердоган... каква криза щеше да ви отнесе Шулц...Защо не показвате по вашите медии...как в освободените местности от турските военни...хората от лагерите от тези местности се върнаха и почнаха да си ремонтирват къщите и дюкканите с помощи отпуснати пак от турците...как тези местности живнаха пак...нима вашата журналия не ходи там и не знае, а...лицемери такива!

28

Анонимен

преди 6 години

Еми това зависи от вас европейци...октонври изтича договора за обратен прием на хванати нелегални...Турция не е длъжна да храни над 3 млн...при положение, че от една страна воюва и в страната и извън страната с терористи...Коя страна щеше да издържи на тези условия...било то икономически и психически...я погледнете по обжективно!

27

gooodi

преди 6 години

Който ги е канил, да ги приема или да пуснат ток по пграгите и да стрелят! На нас не ни трябват!

26

Анонимен

преди 6 години

Лошото е, че и този използва проблемите на хората за лични облаги. Вече е много късно за каквото и да е. От алчност превърнахте Европа в колониална кл0ака.

25

Анонимен

преди 6 години

Циниче, ама онова впитото клинче с което дефилира вчера верно ли е на дизел??? Все ми се струва, че е на Версаче, кажи си...

24

Циник до 28

преди 6 години

Маай в екарисажа....и търкай билетчетата голтако!:-)

23

Анонимен

преди 6 години

Циниче, дизел ли е върха на сладоледа за теб? Хахаха

22

европа

преди 6 години

Вие мюсулманите и руснаците трябва да разберете че това дето си го мислите,че ще продавате суровини,само ще лежите,ще се молите на алах и ще пиете водки и квото ви пандне,а европееца ще работи,създава и твори свърши.Или ще се цивилизовате или ще ядете дървото.

21

Анонимен

преди 6 години

Германия да спре с финансирането на терористи,именно с оръжията на Европа тия емигранти биват гонени към Европа

20

Анонимен

преди 6 години

До БФЦ .А кои са именно виновните за миграцията на тия жалки хора,не са ли империалистите европейци и Америка,затова трябва милиони да залеят европейската г,йска ***